BlogoBellissima

Nummer 1 van vandaag : ♦ Niet Nuttig.nl ♦   Update : 42

blogobellissima.jpgBlogoBellissima. Gepost om 20.34 het eerste en hopelijk het laatste spelletje die madbello ooit heeft verzonnen, voor zo ver dit de eerste keer is. Maar Blogo staat voor weblog en Bellissima is uit het Italiaans voor heel mooi. Hier is het om begonnen : MAD Google Game de regels en zo en de stand van zaken kan je zelf checken als je het woord : BlogoBellissima in Google zoekt. De winnaar zal een veelvuldige link aandacht krijgen en hier onder zullen zo wie zo alle linken terecht komen die ik met dat zoekwoord kan vinden. Vergeet ook niet de leukste die jij vind ook door te linken en wie weet wat voor soep zooitje er uit komt. Na de start kan iedereen zonder aanmelding mee doen, dat kan je toch niet tegen houden, zie het als 2.0 webspel.

 blogobellissima.jpg

Deelnemende weblogs items : BlogoBellissima.punt.nlfruttekoekBall.punt.nlMarcel Melissen VVDAnnaJeeMeulesteen.nlChantal’s Hersenspinsel’s.com Only Liebeth.nlC00S.beJagerRijnhafen.nlGelukkige Huisman Blankie.nlDaWolfReneSmurfXan PlaceNikolski Red-Star.nlBlogLog.nlLelijkDing.nl 2NUjij.nl 1NUjij.nl 2Niet Nuttig.nlGelagzaal.punt.nl digg.com/people/BlogoBellissimaweblog.mannie-things.eutwitter.com/blognetwerkCocoons Weblog The place you want to beplak.punt.nl eKUDOS.nl – 2gentlemenDigg.com 2plakkerdeplak.nl/netwerkblognetwerk.eu/roosplak.punt.nlblognetwerk.eu/linda – lindakwakernaat – eKudos 2eKudos 3eKudos 4 – Spraakloos.nlMad Video Dump

Hier onder de zoekresultaten van wat andere zoekmachines, die natuurlijk weer een totaal ander beeld geven, maar in vele andere zoekmachines was het resultaat 0,0

Search.com – HotBot.com – Yahoo.com – Live Search – AOL Search – Web Crawler – Google.be  🙂

blogobellissima.jpg

50 gedachten over “BlogoBellissima”

 1. Daar gaat het mij allemaal niet om, ik doe het voor de lol en humor, niet om percee bovenaan in google te komen.

 2. @ NietsNut : Ik had niet verwacht dat het zo spannend zou worden en gelukkig dat deze deelnemers niet mee doen met de rest van de items 🙂

 3. Nietnuttig is een minuut of 15 van de eerste plek gestoten door Liesbeth, nu weer strak bovenaan…. Ik ben benieuwd hoe lang we het vast kunnen houden.

 4. @ Liesbeth : Ik eigenlijk ook en ik denk dat de rest zich achter de oren aan het krabben is van hoe het allemaal kan, Google is onvoorspelbaar 😉

 5. @ NietsNut : Natuurlijk gaan we van .nl uit, maar wel leuk om te zien hoe andere gokmachines reageren daar op, maar voorlopig is het spel nog niet uit, zo als je ziet is Liesbeth.nl als een bom op twee gekomen en er zijn nog een paar weblogs die gaan mee doen en in 24 uur is een hoop gebeurd 🙂 Je maak mijn nieuwsgierig, waarom zou madbello een voorsprong hebben ? Kan je niet een tipje van de sluier lichten ?

 6. ik heb trouwens ook een heel leuk idee voor een spelletje, i’ll let you know als dit afgelopen is, nadeel is dat Madbello daar waar het om gaat al een grote voorsprong heeft 🙂

 7. zoals lelijkding die ineens de lijst binnen kwam stormen.

  haha, nu nummer 2 al jonge, watch your back, vandaag ga ik je voorbij ;)!!!

 8. heyyy sorry
  ik was er niet
  heb onmiddelijk een logje gezet
  zal het ook op punt doen okee??
  sukses
  haha tuurlijk moet je roos en mij tips geven, anders leren we het toch nooit!!

 9. @ Nietsnut : Voorlopig is er geen einddatum, het ligt er aan of andere weblog mee gaan doen en hoe google er mee gaat doen.
  @ Patrick : Wat ik hier en daar lees is het een echte strijd aan het worden 🙂

 10. Ik heb een updateje geplaats, nietnuttig.nl/2008/02/08/blogobellissima met hierin al enkele bevindingen, zoals lelijkding die ineens de lijst binnen kwam stormen.

  @zwamneus, lullig man 3 dagen zonder internet.
  @Madbello, ik zie jou nog niet in Google?
  @Roos, we gaan natuurlijk niet onze geheimpjes verklappen hoe je hoger scoort 😉 trouwens, enkele staan in bovenstaand bericht, de rest volgt na de webstrijd.

  Madbello, wat is eigenlijk de einddatum van de game?

  Laterzzz

 11. @ Roos : Je hoeft niets meer te doen, gewoon het woord in google zoeken en ziet de stand van zaken.
  @ Pascal, ik ook.
  @ Renesmurf : Het is om te zien hoe google reageert als een select clubje dat woord gebruikt.
  @ Zwanneus : Het valt niet mee de laatste tijd, een je pc en nu je verbinding, ik weet hot het kan aanvoelen 😉
  @ Lelijkding : Welkom
  @ Mannie : Ik zie je nog wel.

 12. Ben ik weer, dank zij de geweldige service van Orange, heb ik drie dagen internetloos moeten doorbrengen. Dat valt dus niet mee, vanavond plak ik ff een berichtje om jullie te laten weten dat ik weer omline ben.

 13. Op zich hou ik niet van spelletjes, in die zin dat ik wil winnen, of dat er iemand moet winnen.

  Ik zie het als een kunstproject, net als de kerstboomfoto`s, er is geen winnaar.

 14. Gaat het allemaal een beetje zoals je wilt? ik weet eigenlijk niet wat verder te doen moet ik zoveel mogelijk BlogoBellissima overal neerzetten?

Reacties zijn gesloten.