Nederlands tering zooitje

rijksoverheid-logo.jpgWat een tering zooitje is het weer in Nederland. Balkenende hekelt steun Bos voor Obama. Of een politicus als hij een maal bij een coalitie hoort zijn meningen niet meer mag laten horen. Alles in het kanaal van de ridder die de richting bepaald en laat staan dat de PVV boos is over een leesbrief. De politiek in Nederland gaat nergens meer over en het gevoel dat wij overlevend zijn aan een bananenrepubliek en de hele politiek door de media word gestuurd. Nog kamer vragen over Joran van der Sloot ??? Dit is werkelijk een Deep Throat als bewijs van amateuristische politieke bestel die door alle winden mee waait, maar geen maatregelen neemt tegen de komende economische crisis. Amen en wij burgers zullen het voelen.

5 gedachten over “Nederlands tering zooitje”

  1. Naar mijn mening zit het probleem van het kabinet en onze regeringspartijen meer in het feit dat ze géén ideologieën meer hebben. Ze hebben individueel maar één ideaal en dat is te zorgen dat je in het regeringspluche komt te zitten. En als je daar éénmaal zit; vasthouden, krom lullen wat recht is en daarna maar wachten op die gouden baan ergens in een commissariaat of hoge directiefunctie in de profit of bestuurlijke sector en CASHEN. Mooi loopbaanperspectief zonder waarden en normen. Er is geen links meer en er is geen rechts meer, lang leve de individualisatie!

  2. Het is zeker een zooitje hier met dat rechtse kabinet. En maar blijven stemmen op het CDA beste mensen dan weet je zeker dat er niets veranderd!

  3. Mag ik vast wel ff offtopic bij teringzooitje, je kent me zo onderhand wel denk ik, ik heb je dus gelinkt met dat google-gebeuren en sorry hoor deze mutzzz liet het kwartje een beetje laat vallen.

  4. Dit is wat het volk koos, niet voor te stellen, soms lijkt het echt nergens naar.

    Als ze maar druk genoeg zijn met onbelangrijke dingen kunnen ze de belangrijke dingen voor zich uitschuiven.

Reacties zijn gesloten.