Stokje ?

spam.jpgNormaal doe ik er niet aan, maar ik maak toch een uitzondering deze keer. NickN gooide mij een ‘Stokje’ toe, nadat hij mij voorging in het plaatsen van twintig nummers uit zijn geheugen die iets belangrijks voor hem betekenen. Twintig nummers ga ik niet redden, maar dat moeten de initiatiefnemers maar voor lief nemen. En hier voor ging Redstar die het gekregen had van personaljesus.nl en zo zo gaan wij maar verder, met de vraag wie mijn stokje zal krijgen ??? Maar hier onder komt mijn lijst :

Deep Purple – Child in time


En niet alleen deze nummer maar het hele dubbel album : Made in Japan was en is mijn grootste liefde in mijn jeugd en hellemaal dood gedraaid. Meat LoafParadise by the dashboard light was mijn grootse irritatie uit mijn jeugd, wat een nep zooitje vond ik dat, echt irritant. Maar gelukkig had mijn moeder een aardige platen collectie waar ik deze heel goed kon waarderen :

Led Zeppelin – Stairway to heaven


Dire StraitsSultans of swing, daar kon ik hellemaal in weg dromen en vooral door dat speelse gitaar spel en laat staan de simpelheid van gisteren : BeatlesYesterday tot de echte ellende in de wereld begon :

U2 – Sunday bloody sunday


Om weer verder te dromen met : SupertrampDreamer. En dat was zo een beetje mijn vroege muzikale jeugd in een klein rap tempo neer gepleurd, al was mij spectrum later veel breder.

WIE 0 WIE Krijgt het tover stokje ??? Hi Hi Hi Whiiiiiiiiiiii !!!

En deze keer is een vrouw aan de beurt : Cocoon Services.nl of wel Belinda 🙂

UPDATE

Na belinda is : Only Liesbeth aan beurt geweest en nu Patrick

15 gedachten over “Stokje ?”

 1. Mooi gedaan 😉 het stokje waar niemand zin in heeft wordt zo steeds mooier! Daarbij kies je direct de mooiste uitvoering van U2’s sunday bloody sunday! Ik ben benieuwd naar Belinda’s lijstje.

 2. Mijn favo is en was Pink Floyd, maar dan wel met Roger Waters.
  Sja, mijn leeftijd is ongeveer dezelfde al de jouwe…
  Verder luisterde ik graag naar Jean Michel Jarre, Supertramp en Paul Simon.
  Tegenwoordig is mijn smaak wel heel erg breed geworden; alleen de echte nummer 1 blijft Roger Waters.
  (Jammer dat de kaarten voor JMJ zo duur zijn!!!!)

 3. @ Madbello ; je tegenwoordige keuze verhult dat u een erudiet en smaakvol man bent. Wellicht worden Spinvis en infectet mushrooms later ook klassiekers?

 4. Ik ga helemaal mee met de muzieksmaak van NickN en RedStar en iets minder met de mainstream keuze van jou Mike, maar over smaak gaan we toch niet twisten? We zijn allen waarschijnlijk zo rond de 40 gezien de songkeuzes. Heb geen blog maar voor mij zijn dit de 5 klassiekers waar ik nog steeds kippevel van krijg; Pink Floyd; Comfortably Numb , Led Zeppelin ; Kashmir , Massive Attack ; Mezzanine , Metallica ; Bleeding Me en Radiohead ; Street Spirit…..Pffff, ik ben een oude lul, geen enkele klassieke song vanaf 1994 – vroeger was alles beter 😉

 5. Schiet wel lekker op Mike want ik heb echt een hekel aan die @%@$# stokjes… maar oké ik zal een echte vent zijn en het stokje aannemen (maandag komt het stokjeslogje) en ben nu al aan het verzinnen wie ik weer ‘blij’ kan maken met het stokje… 😉

 6. Zo te zien valt mijn korte lijst wel in de smaak en NN : Je hebt het goed gezien, ik ben de 40 gepasseerd. Ik heb nog niets van Belinda gehoord, misschien is ze geschrokken voor deze monsterlijke taak 🙂

Reacties zijn gesloten.