Waarschuwing voor alle Bloggers

nietnuttig.gifGeachten bloggende vrienden en niet vrienden. Zo als jullie weten is een weblog bijhouden een leuke hobby waar je veel plezier van kan hebben en al met al geen cent opbrengt en op je eigen domein alleen maar geld kost en als je niet oppast kan het je nog veel meer gaan kosten. De laatste tijd worden allemaal stichtingen in het leven geroepen die actief op auteursschending gezocht word en na verschillende bloggers is nu Argusoog aan de beurt. Afgelopen weekend kreeg ik een mailtje daar over met zijn hele verhaal en is nu te lezen op het ZapLog en let op de reactie van Warp11 met tip deze website : Legaal bloggen: juridische aspecten van weblogs. Het is maar dat je het weet. Je ben gewaarschuwd.

10 gedachten over “Waarschuwing voor alle Bloggers”

  1. Wij zullen zien hoe ver dit zich gaat ontwikkelen. Ze hebben een bron van inkomsten aangeboord en stichtingen schieten als paddenstoelen uit de grond.

  2. En niet vergeten Cinner, maar een tumbnail kleiner dan 200px moet volgens mijn kunnen als ik het op het ZapLog lees in de reactie van warp11, hij heeft er wel verstand van, hoop ik 😉

  3. Na de discussie over de foto’s van Bokito bij OA. BP heb ik er niks meer over gehoord… Ach het moet ook leuk blijven, als men vindt dat ik copyrights schend dan stop ik….

  4. Ik zal die site ’s even doorspitten, strax.
    Zeker aan te bevelen, gezien mijn blog-geschiedenis inzake Roel Dijkstra..

    Ik wilde vandaag nog een foto plaatsen uit de televaag van die Keniaanse negert met een pijl in zijn harsens..
    Misschien even wachten…

Reacties zijn gesloten.