AtoomBom op Afghanistan ?

stom.gifNAVO wil als eerste atoomwapens gebruiken. Voor wie het niet wil geloven moet het maar lezen of voelen, in ieder geval de natte droom van elke generaal : Lees en huiver. Maar de volgende vraag is wel eentje die nog meer vragen oproept : Zitten wij in Afghanistan om dit mogelijk te maken ??? Een 23 jaar oude journaliste student in Afghanistan is door drie rechters ter dood veroordeeld voor het verspreiden van een print van een internet-artikel dat de islam zou vernederen. En wat moeten wij hier nou van vinden ? Lees en klik verder bij : TDE9

5 gedachten over “AtoomBom op Afghanistan ?”

  1. Sjonge jonge… 🙁 ik dacht dat we eerder in Afganistan zaten om dat te voorkómen… .NL wordt ergens ingeluisd, en anders de kiezer wel — net als de slachtoffers hiervan..

  2. Het gaat er gewoon een keer van komen, al is het alleen maar om te testen wat de gevolgen van een “kleine” atoombom zijn. En dan is Afghanistan natuurlijk een ideale speeltuin.

  3. Hebben ze dan niets geleerd van het verleden. En waarom mogen de andere landen zoals iran enzo ze dan niet hebben ?. Zodat ze geen koekje van eigen deeg terug krijgen ?

Reacties zijn gesloten.