Wekelijkse Evaluaties

Wekelijkse Evaluaties ??? Ik ben blij dat ik leef en een beetje weet hoe een PC werkt. Ik ben een beetje beter en geen koorts meer, behalve proppen watten in mijn hoofd die het denken vertragen en vertroebelen en tijdens het ziektebed heb je alle tijd om je geleefde leven te evalueren en af te vragen of ik van enige nut ben in deze maatschappij. Buiten het handje vol mensen die van mijn houden, al heb ik het idee dat ze zonder mijn beter af waren en als ik er niet was geweest dan was er wel iemand anders in de plaats geweest. Hoe onmisbaar acht je zelf en zou je kunnen leven met het idee dat je makkelijk gemist zou kunnen worden ? Het is maar net hoe pedant en hoog je eigenwaarden is. Zo danig opgesloten zijn in je eigen egocentrische wereld van het ik, dat je bijna zou denken dat je bent wat je denkt te zijn. 

Kut kut kut, ben weer aardig afgedwaald van wat ik wou vertellen. Economische crises ? Dat is zeker geen verassing en al lang bekend dat het zou komen en ontkent door de media en dit ook wou ik niet vertellen, wel wat ik de afgelopen week heb zitten doen.

   

100de Templates afgestruind om madbello.com in een nieuw jasje te steken, tot de wanhoop voorbij. Je kijk natuurlijk eerst naar het uiterlijk en dan ga je kijken wat de mogelijkheden onder de motorkap zijn, en elke keer dat ik op het punt was dat ik dacht : ”JA dat is het !” Kwam ik weer een paar bugs tegen of onmogelijkheden die mijn pet te boven gingen. Tot ik deze NANO Template tegen kwam, Omgetoverd tot deze test madbello NANO Temp. wat mijn op het eerste gezicht niet aansprak en per ongeluk iets daar in moest doen of zoeken en van de ene verandering kom je in de andere, tot je bijna een hele dag alleen met die template bezig bent, om er achter te komen dat deze het zal worden. Dus ! Na een hele dag ploeteren met codes, klikken en editen, kom je op een punt dat je een werkbare basis hebt die makkelijk is uit te breiden en zo ver ik kan zien werkt alles naar behoren. En tevens met deze nieuwe template, zit er gelijk ook het beeld van de nieuwe koers, aangezien dat weblog hellemaal ingebouwd is met Adsense reclame, moet je rekening houden dat je niet zo maar erotische en pornografische content op het weblog heb staan, om niet door Google verbannen te worden en dat is dan weer  een beperking, maar als je eenmaal in de ban ben van een template word je daar hellemaal ingezogen, waar door de ene idee de ander opvolgt en voor je het weet heb je een nieuw madbello.com concept. Is iemand daar blij mee ? Mijn liefje in ieder geval niet en ik geef het toe, meestal leef ik in een andere wereld.

  

2 gedachten over “Wekelijkse Evaluaties”

  1. Sinds ik Thomas Joiner las, weet ik dat dat een gevaarlijke vraag is, als je hem beantwoordt met ‘zonder mij beter af ‘ 😉 😉 Maar dat geheel terzijde natuurlijk 😉 Oftwel, ***snel*** terugkeren naar de eigenwaarde 😉

  2. Mike, iedereen heeft nut….het goede kan niet zonder het kwade en met of zonder een groot ego, it’s all part of the great masterplan?!

Reacties zijn gesloten.