Niemand telt hoeveel burgers wij doden.

uitzending_zembla_178.jpgAls ik Nederlanders zie, zou ik ze ter plekke willen afmaken. Is dat gek ? Hoeveel Nederlanders in Uruzgan zijn gesneuveld, weten we precies. Maar niemand weet hoeveel burgerdoden de militairen maken. En als je het mijn vraagt is dat zeer doelbewust voor gekozen, wat niet weet wat niet deert. Je wilt toch de bevolking van Nederland niet laten weten hoeveel onschuldig bloed aan ons handen kleeft ? En dat maakt Nauwkeurig forensisch onderzoek ook onmogelijk . Lees het verder op De Pers en vergeet ook niet deze uitzending van Zembla te kijken :

Als ik Nederlanders zie, zou ik ze ter plekke willen afmaken

8 gedachten over “Niemand telt hoeveel burgers wij doden.”

  1. Alle militairen terug uit die bende, kijken hoe vredelievend ze dan zijn .
    Ze maken mekaar wel af gewoon ff afwachten.

  2. Het bekend maken van het échte aantal burgerslachtoffers gebeurt achteraf als de oorlog op zijn einde loopt. Als dit eerder wordt gedaan dan loopt publieke opinie t.a.v. het voeren van deze oorlog voor de politiek de verkeerde kant op? De politiek wil niet zoals in VS versus Vietnam dat de burgers vragen om terugtrekking van de troepen. Tactiek: lekker stilhouden – media controleren en we lezen het wel later in de geschiedenisboekjes en kunnen dan ook tenminste zeggen : wir haben es nicht gewusst 🙁

  3. Nou nou we moeten bang worden. Misschien kan ie z’n woede beter richten op de taliban of past dat niet in de linkse propaganda van Zembla.

Reacties zijn gesloten.