Vrouw vs Man

HET WORDT WEER ZOMER EN DE BARBECUES KOMEN TEVOORSCHIJN ! Hierbij is het erg belangrijk om te weten dat een man ook bepaalde kookkunsten kan vertonen. Zie hieronder de details van de ons allen zo bekende barbecue ceremonie : Gemaild door Richard K.

MAN                                                                         VROUW

1. Man haalt barbecue en kolen uit de schuur. 2. Vrouw maakt de grill van de barbecue schoon.3. Vrouw gaat naar de winkel.4. Vrouw gaat naar de slager.5. Vrouw gaat naar de bakker.6. Vrouw maakt de salades klaar en bereidt de groenten.7. Vrouw bereidt de diverse vleessoorten.8. Vrouw legt al het vlees op een schaal samen met alle andere barbecue benodigdheden, zoals kruiden etc. 9.Vrouw brengt de schaal en de schoongemaakte grill naar de man die bij de barbecue staat te wachten met een biertje in z’n hand.
10.Man legt het vlees één voor één op de barbecue.  
  11.Vrouw gaat de tafel dekken.12.Vrouw checkt de groenten die ze aan het koken is.13.Vrouw bereidt het dessert. 14. Vrouw gaat naar buiten om de man te vertellen dat het vlees op de barbecue aanbrandt.
15. Man pakt het aangebrande vlees van de barbecue en geeft het op een schaal aan de vrouw.  
  16. Vrouw pakt de borden en serveert het serviesgoed uit.
17. Man schenkt de drankjes in. 18. Vrouw ruimt tafel af en gaat koffie zetten.19. Vrouw serveert koffie en dessert.20. Vrouw ruimt tafel weer af.21. Vrouw gaat afwassen en de keuken opruimen.

6 gedachten over “Vrouw vs Man”

  1. Laat dit even thuis lezen en dan hoop ik voor jou, Madbello, dat je geen klappen krijgt. 🙂

Reacties zijn gesloten.