Roel Dijkstra gaat alle bloggers kapot maken

geenredactie-madbello.jpg 

Volgens mijn zat ik gisteren een beetje te slapen en vroeg mijn al af waar al die bezoekers vandaan kwamen, aangezien madbello.nl nog best wel jong is. Een paar dagen geleden in een gekke bui had ik bedacht om dat filmpje (Roel Dijkstra in Actie) maar te gaan dumpen op GeenRedactie. Zonder hoop of wat dan ook en tot mijn verbazing stond het gisteren een uur op nummer een, altijd leuk om te zien en gelijk een test om te zien of mijn blog het houd en gelijk 227 bezoekers die tegelijkertijd hier waren om te kijken. Dus dat aantal zal wel even blijven staan voor het weer doorbroken word.

14 gedachten over “Roel Dijkstra gaat alle bloggers kapot maken”

  1. Gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Roel Diojkstra zal er jaloers op zijn. Heeft die knakker trouwens een weblog?

  2. Het was ook een leuk filmpje met een pakkende titel, hahahah

    Altijd goed zoveel bezoekrtjes af en toe, dan weet je waarvoor je het doet 😉

  3. Weet je dat ik daar nou nooit op let , nu zie ik dus dat ik hier met nog 29 andere ben.

  4. Dus eigenlijk moet je die Roel Dijkstra nog dankbaar zijn ook voor al die bezoekersaantallen! *grijns*

  5. Ik kreeg laatst een mailtje van iemand die om mijn adres vroeg omdat hij me "iets interessants voor mijn weblog" wilde opsturen.

    Na een beetje graafwerk bleek het een persfotograaf te zijn. Was ongetwiijfeld dus een gepeperde rekening. Ik heb uiteraard niet gereageerd. Dit verhaal is overigens géén grap.

Reacties zijn gesloten.