Wie is populairder ?

Just Foreign Policy Iraqi Death EstimatorAldert Poortema of Wesley Schol ? Dat is simpel, even in Google Analytics in de madbello top 10 zoekwoorden van gisteren kijken en je hebt antwoord : Wesley Schol.

1.

wesley schol 252
2. aldert poortema 184
3. “wesley schol” 31
4. foto wesley schol 23
5. dumpert 20
6. “aldert poortema” 18
7. wesley schol foto 18
8. manon thomas naakt 13
9. manon thomas 9
10. foto aldert poortema 6

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Wie is populairder ?”

  1. Oh die, het is erg voor de nabestaanden, maar ik word wel kotsmisselijke van de nationale sbs en rtl-rouw die elke dag voorbijkomt. Soldaten kiezen voor dat “beroep”, dan moet je niet zeiken als er een paar sneuvelen. Dat hoort bij dat beroep! En als je zo gek ben en je laat je uitzenden naar een barbaars land als Afghanistan, loop je nog meer risico, dat is niet zielig dat is stom.

Maak mij blij en geef reactie :D