Dries van Agt : Israëlisch-Palestijns conflict

 

Dries van Agt : driesvanagt.nl : zijn persoonlijke website over het Israëlisch-Palestijnse conflict. Op deze website geeft de oud-premier informatie over de rechteloosheid die dit conflict beheerst, intussen al tientallen jaren achtereen. De uitgebreide site bevat o.a. pagina’s met Van Agt’s opinieartikelen, zijn maandelijkse column, kaarten, foto’s en leestips. via : Vedat

6 gedachten over “Dries van Agt : Israëlisch-Palestijns conflict”

  1. Dries is een grote hypocriet. Toen hij premier was, had hij er van alles aan kunnen doen, maar hij hield zijn mond.. Nu, nu hij vanalles heeft goed te maken, van blaam gezuiverd dient te worden, komt hij met een enorme inzet jegens de Palestijnen… hypocriet dus…

    Jammer genoeg zal niet iedereen mijn reactie lezen..

  2. @Redstar: snap je reactie maar iemand kan toch beter ergens in zijn leven tot inkeer komen dan nooit en volhardend vasthouden aan “zijn/haar” gelijk?

  3. Wat ik moedig vind van deze ex-minister president is dat hij op latere leeftijd er voor durft uit te komen dat hij het t.a.v. het israelisch palestijns conflict het in de jaren zeventig mis had. Hij geeft ruiterlijk toe dat toentertijd te makkelijk achter Amerika werd aangelopen zonder zich inhoudelijk in deze kwestie te verdiepen. Alleen jammer dat de geschiedenis zich herhaalt maar nu door een andere jongere Christen Democraat gesteund door een salon-socialist. Leren we het dan nooit?

  4. Ben het met van agt eens trouwens. Die israelis gaan veel te ver en zouden zelf eerst maar eens moeten ophouden met die onzin.

Reacties zijn gesloten.