Mijn Partij

jdk.gifNederland staat aan de vooravond van de geboorte van een Nieuwe partij. De meest tolerante, kritische en confronterende partij van Nederland, een partij waar je trots op kan zijn. Mijn Partij gaat dàt herstellen wat de kabinetten Balkenende kapot hebben gemaakt. Mijn Partij is ook jouw partij. Een ieder is van harte uitgenodigd lid te worden van Mijn Partij. Het maakt niet uit wie of wat u bent, Mijn Partij houdt van alle kinderen. Of u nu groen bent, paars, geel, zwart of wit, christen, jood, moslim, atheïst, gehandicapt of crimineel, voor Mijn Partij is iedereen gelijke onder de gelijken. Mijn Partij is van mening dat slechts enkele relatief kleine specialistische ingrepen de samenleving makkelijker zal laten functioneren met minder interne wrijving of culturele confrontaties. Mijn Partij hangt geen ideologie of dogmatiek aan anders dan dat het zich maximaal inzet voor de praktische realisatie van wereldvrede en meer welvaart voor iedereen. Mijn Partij geeft de samenleving schone energie, een optimaal functionerende kenniseconomie en wereldvrede. Wie niet wachten kan wordt vandaag nog lid van Mijn Partij en vergeet niet ook lid te worden van : mijn-partij.hyves.nl Laat je stem horen. Mijn Partij is jouw partij. Jeroen de Kreek JDK For President is 100% democratie en wereldvrede voor iedereen. via :  Witheet

21 gedachten over “Mijn Partij”

 1. De èchte mijn partij heeft borrel op 26 januari in de bar van het Viscoria Plaza Hotel tegenover het centraal station in A’dam. Als je wilt laten weten dat je ook komt kun je dat op de site van de partij doen (waar je natuurlijk nog veel meer kunt doen!)
  zien we elkaar?

 2. @Karin

  Als je deze houding volhoudt heeft het inderdaad geen zin. Mijn Partij rendt niet achter de massa aan, en wilt wat anders met de VS.

 3. Ik stem al jaren niet meer, het heeft geen zin. Heel de wereld gaat toch de kant van de VS op…

 4. Mijn Partij is geen kaartclub, dus wordt er in de baas z’n tijd niet geklaverjast. Mijn Partij verlangt wereldvrede en ziet geen grond om daar anders over te denken. Mijn Partij meent ook dat vervolging van ‘de Bende van Balkenende’ opportuun is, en wilt het bijpassende strafrechtelijke traject verzorgen. Onderhandelen, overleggen en dat soort dingen doet Mijn Partij natuurlijk wel, maar vooral met het oog op realisatie van de doelstellingen en het liefst in alle openheid. Mijn Partij voelt niks voor partij politiek en houdt niet van achterkamertjes.

 5. Als Mijn Partij mag gaan regeren, houdt zij dan vast aan haar idealen óf wordt er in de onderhandeling met de coalitie-partners geklaverjast met deze idealen?

 6. Monique heeft misschien beetje een winter dipje. Regeren is nobel streven en wereldvrede levert meer op dan oorlog. De democratie is alive and kicking, Mijn Partij is het bewijs.

 7. Nee, ik zie er niets in. De democratie werkt niet en is niet meer, en wereldvrede is een nobel streven, maar er zal nooit wereldvrede zijn daar oorlog nu eenmaal zeer lucratief is

 8. “Of u nu groen bent, paars, geel, zwart of wit, christen, jood, moslim, atheïst, gehandicapt of crimineel, voor Mijn Partij is iedereen gelijke onder de gelijken.”

  Moet het dan niet zijn: Onze Partij?

 9. Ik ga het vanzelf wel zien, wat er nu zit is toch ook niks dus als dit niks is vallen ze ook niet buiten de boot hehe 😉

 10. Ik kijk nieuwe partijen eerst een tijdje aan voor ik daar op stem.
  Zo houd ik nu de partij voor de dieren in de gaten, om maar eens wat te noemen.

Reacties zijn gesloten.