YouTube op TV

i_love_google.gifDat is zeker een gat in de markt, waardoor je straks niet eens meer uit je luie bank hoeft. Google probeert de TV markt te veroveren en de sky is de limit. Met het toestel kunnen consumenten onder andere filmpjes van videosite Youtube en beeldmateriaal van fotosite Picasaweb bekijken. En wat nog meer. Maar wat mijn betreft is dit niet meer dan echt een nutteloze gadget. Je kan beter een X-BOX laten ombouwen en op het NET aansluiten, waardoor je via tv gewoon : Uitzending gemist en natuurlijk YouTube en Google filmpjes bekijken . Over het Internet surfen, internet radio en niet te vergeten de hele inhoud van je PC bekijken en nog veel meer. Wat mijn betreft is de X-BOX nog steeds de ultieme media center met volledige toegang op het NET. NU.nl

9 gedachten over “YouTube op TV”

  1. Die Youtube filmpjes zijn qua kwaliteit te slecht voor internet. Je ziet af en toe in programma’s dat ze nog wel eens een youtube filmpje laten zien maar er blijven alleen blokjes over.

  2. Ja wel, maar met de controller van de xbox kan je via de televisie op internet zoeken.

  3. X-Box ombouwen is een mooie optie. Voor gewoon filmpjes kijken op je LCD TV-toestel volstaat een goede videokaart en S-video kabel, toch?

Reacties zijn gesloten.