Koffie thee & koekjes

Vandaag is de eerste maandag van het jaar en op een of andere manier heb ik geen zin om iets zinnig te schrijven, al zullen velen zich afvragen of madbello zo wie zo ooit iets zinnigs heeft gescheven en dat is weer het voordeel van de naam madbello, altijd het voordeel van de twijfel en het voordeel om een dyslectische allochtoon te zijn.
 

Genoeg redenen om madbello niet serieus te nemen en lang leven de bloggende lol. Al verbaasd mijn de leeftijd van de gemiddelde bezoeker hier : 59% is ouder dan 30 jaar en 38% jonger dan 30, dus toch een beetje in de buurt van mijn eigen leeftijd en alweer de eerste maandag van de rest van mijn leven.

Tja ! Het is maar net wat ik tegen kom, ga zonder doel het NET op en kijk een beetje rond. Voel ik mijn onder buik kriebelen ? Dat is iets dat veel mensen leuk moeten vinden, iets aan moet hebben of juist iets dat hellemaal niet kan, wetenschap, fun, politiek, marketing, reclame en wie weet wat voor soorten onderwerpen nog meer. Als je het mijn vraag een verdwaalde kogel die geschoten is en geen kant zal raken voor zo ver ik de Nederlands logica los kan laten.

Maar met mijn nieuwe poll gaan we kijken wat het geslacht is wat hier langs komt en de eerste hermafrodiet heeft zich al aangemeeld, wou eigenlijk meer geaardheden plaatsten, maar achteraf toch maar niet gedaan om het feit dat je niet meer zou kunnen herleiden of het man of vrouw zou zijn, dus bij vijf is het gebleven, wat trouwen al van af jonge leeftijd mijn geluk getal is. Voor de rest zo als ik al gezegd had heb ik werkelijk niets zinnigs te melden, dus ik laat het erbij en wens jullie allen een heel prettig eerste maandag van het jaar en hopelijk is het niet de laatste.

6 gedachten over “Koffie thee & koekjes”

  1. Nou wil ik niet al te veel zeiken, anders zeg je, dat ik een mietje ben, maar bedoel je met homofiel nou een man of een vrouw. Beiden is namelijk mogelijk, Madbello. 🙂

  2. We hadden eerder moeten kijken bij elkaar Madbello … bij mij ging het over Utrechtse spritsen en kletskoppen hihihi

  3. Soms weet je echt niet waar je het over moet hebben, maar gelukkig kom je dan wel een of ander filmpje of stukkie tegen.

Reacties zijn gesloten.