Verbod op Irish pubs

De Europese Unie heeft definitief besloten dat cafés buiten Ierland niet het woord Irish pubs mogen gebruiken en dat overeenkomend met het besluit zo als de merknamen van Champagne, Cognac, Camembert enz. strikt alleen mogen gebruikt worden als ze uit die regio zelf komen. De wereld draait door 🙂irish-pubs-are-belong-to-us.com

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Verbod op Irish pubs”

  1. Jaja daar in Brussel worden besluiten van formaat genomen! Goed dat ze daar ook een salaris van formaat voor krijgen!
    Ik zal dus voort in de *Forbidden* Pub hier op de markt een Irish whisky kunnen bestellen en iedereen zal zich voelen als in the days of ol’, zo ongeveer ten tijde van de drooglegging – misschien steken we er nog een illegale peuk bij op om de autoriteiten te tarten!

Maak mij blij en geef reactie :D