MADBELLO Wenst u een gezegend 2008

 

madbello-2008-smal.jpg

Zo als jullie kunnen zien heeft de kerstgedachte zijn diepe sporen op mijn nagelaten. Nieuwjaars wensen en de ”goede” voornemens drukke zwaar op mij. Maar dan nog wens ik jullie voor 2008 het alle beste wat je toe komt, al ben ik bang dat 2008 als een kater zal aanvoelen na alle ellende van 2007, en het aller ergste moet nog komen. Het wil niet zeggen dat we positief en met een open blik naar de toekomst moet kijken, maar naar dat gene ons hoop en inspiratie zal geven, als je maar weet dat in ons zelf alle mogelijkheden hebben om onze dromen waar te maken. Jij en ik in het hier en NU, het enige moment en mogelijkheid om dingen werkelijk te maken en uiteindelijk zullen wij er allemaal komen 😉

19 gedachten over “MADBELLO Wenst u een gezegend 2008”

 1. Ach, sporen zijn altijd nog beter dan niet sporen..Als we nou hier en nu besluiten, dat we heel 2008 allemaal ons best doen om er iets moois van te maken, gaat het vast lukken. In ieder geval alvast de beste wensen (die heb je dan toch mooi al binnen)

 2. haha nou dat valt wel mee, voorlopig heb je mij wel ff weer geholpen en het eerste probleempje in het nieuwe jaar opgelost!!
  Nog een super jaar natuurlijk voor jou en iedereen waar je van houdt!!

 3. Ik vind dat het allemaal best mee valt met die sporen. Het aller beste voor jou en je geliefden. Een liefdevol en bovenal gezond 2008…

 4. Mike ik wens jou en je gezin een heel goed gelukkig en vooral gezond 2008 toe. Met veel geniaal journalistieke en inspirerende blogo momenten.

 5. Ik zie, dat het gelijk al mis gaat in het nieuwe jaar met mijn reactie. Dat “hier” en “nu” hoort voor de komma te staan en dan verder lezen met “dat is uiteindelijk…”

 6. Of we er wel of niet komen, Madbello, zien we wel. Laten we maar genieten van het hier en nu, dat is uiteindelijk de tijd waarin wij leven. Ik wen je dan ook heel veel plezier in deze tijd en hoop, dat jij en iedereen die jou dierbaar is, een gezond en gelukkig 2008 hebben. (Verder vooruit kijken schijnt geen zin te hebben, heb ik gelezen in het door jou aangehaalde stukje.)

 7. Zochtbare sporen zijn alleen maar mooi vind ik ;). Maare ook de beste wensen voor het nieuwe jaar voor jou en familie

 8. Mwaaaaaaaaaaaahhhhhhhh COOL HEADS!
  Kom hier nog maar pas, hou het daarom kort:
  da_Best van da_Wolf! :0}}

 9. boven op de sporen van eerdere jaren wordt het alleen maar interessanter hoor 🙂
  Veel plezier en geluk in het nieuwe jaar in elk geval

 10. Ach die sporen van 2007 maken een mooi palet van littekens en littekenweefsel is sterker dan bindweefsel, dus ze zullen wel een reden hebben? Mike, maak van 2008 een jaar van positieve kracht, hoop, geloof en alles wat jij je liefsten toewenst. Keep the Faith 😉

 11. Dat heb je heel mooi gezegd Mike; ik wens je dan ook een geweldig 2008..!!

  May all your wishes come true…

 12. Mike, blijf positief voor 2008! Het is maar wat je er zelf van maakt.

  Daarom wens ik je een spetterend 2008 toe!

  Groetjes, Arianne/ Mevr. Vaut

 13. Beste Mike,
  Een gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst. Die sporen die sieren je wel.. Keep up the spirit, en laten we er een knal jaar van gaan maken..

 14. Ach de sporen van 2007 hebben we allemaal, zou je ze niet hebben dan was je niet meer bij de levenden! 😉

  Een hele fijne jaarwisseling voor jou en de jouwen Mike! Maak er wat moois van en we zien elkaar in 2008!!

Reacties zijn gesloten.