Qik.com = Video streamen met je mobiel

qikcom.jpgLIVE Video streamen met je mobiel op internet en de link gelijk op Twitter, waar door je mensen kan laten weten dat je live met je mobiel aan het uitzenden bent. Toekomst muziek ? Met Qik.com kan het al. Alleen voor zo ver ik kan zien worden voorlopig alleen Nokia telefoons ondersteund, dus voor mijn is het helaas pindakaas, maar wat niet is kan altijd komen. Op het eerste gezicht ziet er heel veelbelovend uit en wachten hoe dit zich gaat ontwikkelen. vergeet het niet bij Spot light effect.nl te lezen, Peter Evers kan het allemaal beter uitleggen.

12 gedachten over “Qik.com = Video streamen met je mobiel”

 1. Best leuk idee, maar ik gebruik mijn mobiel alleen voor bellen, alle andere toeters en bellen zijn aan mij niet besteed….

 2. @ Liesbeth : gelukkig dan maar, ik heb zelf ook soms dat probleem en vaak ligt het aan een of ander plugin of tekst dat te lang is en alles naar beneden schuift.

  @ Ron : met T-MOBILE onbeperkt internet en dat voor geen 10 euro per maand. En zo te zien zo lang het duurt 🙂

 3. dat is mooie toekomstmuziek!
  offtopic..ik zag het op de pc bij een ander dat mijn logjes naar beneden zijn gezakt, zelf zie ik dat niet?!
  De allerbeste wensen voor 2008!!

 4. Ik doe al zowat alles mobiel. Bloggen, mail checken en internet surfen. Zelfs het toestel als modem gebruiken is mogelijk. Dit LIVE Video streamen ken ik nog niet. Ga het volgen… Thanks

 5. Hou mijn mobeltje toch maar liever voor bellen alleen.
  Okee, smssen is ook handig, en als mijn man mijn camera heeft “gejat” een fotootje ook makkelijk, maar daar blijft het wel bij (ook mijn eisen worden toch wel steeds groter merk ik… 😕 😉 )

Reacties zijn gesloten.