Swetterhage 1000 Mini run

Vandaag was het mooi weer, dus MADBELLO is op pad gegaan en jullie raden nooit wie ik ben tegen gekomen …… Dus kijk ! We wouden eigenlijk naar het bos gaan maar uiteindelijk zijn we in de Swetterhage-Mini run in Zoeterwoude-Dorp beland en om het af te maken zijn we naar 1000 jaar Zoetermeer geweest. Dus geen bos en natuur, maar een heus madbello filmpje voor MADBELLO TV


23 gedachten over “Swetterhage 1000 Mini run”

 1. Dat gaat volgens mijn automatisch, als je een item linkt, dan link het terug, maat dat technisch in mekaar zit zou ik niet weten en je kan het ook uitzetten, maar ik vind het wel leuk πŸ˜‰

 2. Je hebt er weer een mooie reportage van gemaakt Mike! πŸ™‚

  Leuk dat je Pluisje tegenkwam met haar mini en om het storingsbeeld heb ik hartelijk moeten lachen! πŸ˜‰

 3. Leuk, die reportage. Wat ze in Zoeterwoude doen met mini's, dat doen ze in de Achterhoek met grote vrachtwagencombinaties. Ook daar rijdt in iedere vrachtwagen een verstandelijk gehandicapt kind mee.

  Tja, Zoetermeer 1000 jaar, ik neem het direct van je aan, al had ik het pas geoed geraden na duizend keer.

 4. Echt helemaal toppie dat ze dat heeft gedaan voor die mensen ooow echt zo'n leuk gezicht en moet me eigenlijk schamen want woon er praktisch naast had ik ook effe kunnen kijken…En toen ging Madbello ook nog naar Zoetermeer 1000 jaar en daar was ik ook al niet oooow gaat niet goed jongens.Maar keigaaf filmpje weer superrr.

  Liefs van Roos

 5. whahahahaha ja echt genieten joh zo`n dag!! lekker herrie maken, je toeter overuren laten draaien!! alle wegen en alles wordt afgezet door 7 politiemotoren die meerijden!!

  je maakt er die bewoners zo blij mee!! mijn passagier heeft heel de middag een smile op haar gezicht gehad!!

  vond het ook superleuk om je te ontmoeten Mike!! maarre ik hou je wel op de hoogte voor Madbello TV πŸ˜€

 6. Pluisje echt goed wat ze doet!!!

  Dat zijn nou is super leuke acties!!

  schitterend filmpje πŸ˜€

Reacties zijn gesloten.