Winterse taferelen

 

Soms wordt ik zo moet van mijn zelf dat ik echt naar buiten moet. Contempleren en de wereld achter mijn laten om die zelfde wereld met mijn camera vast te leggen en ondanks dat ik de schoonheid probeer vast te leggen denk ik ”mooie foto voor mijn blog”. Het schiet niet op en zo kom ik nergens. Wat voor zin heef het om het glazen huis af te zeiken ? Is nou werkelijk niet meer goed aan deze wereld ? Zo als Belinda het zo mooi zei : ”Mensen geven met een warm hart” en de politieke achterkamer laat dat ongemerkt leegbloeden. Voor mijn is dat warm hart van naïviteit de hoop voor de mensheid. Geluk is voor de domen of de kracht van onwetendheid in een breekbare glazen luchtkasteel van overtuigingen. Ik ben gek op het spel van licht en schaduw en mijn wel gemeende excuses voor het slap geouwehoer. Hier onder een selectie van de 100 foto’s die ik vandaag genomen heb en helaas moest ik het allemaal verkleinen om het hier passend te maken, altijd het dilemma van compressie of ”lucht”kwaliteit.

13 gedachten over “Winterse taferelen”

 1. Kom in ene via Technorati dit logje tegen! 😀

  Geweldige foto’s met een werkelijk waar prachtige mistige lichtinval heb je geschoten!!

  Ennuh… vooral doorgaan met slap ouwehoeren en als het mot, jezelf naar buiten sturen! 😉

  Niet alleen geven kan trouwens een warm hart veroorzaken! 😀

 2. *SNIRFF*. Madbello, dit zijn gewoon ERG mooie plaatjes die het leven weer helemaal … uh, tsja. Maar het is mooi!!!

 3. De foto’s zijn groot genoeg om heel mooi te zijn, hoor Madbello. Je hoeft je trouwens niet te verontschuldigen voor wat je schrijf, want het is alles behalve slap geouwehoer. Ik hoop in ieder geval, dat je van die dag hebt genoten.

 4. Het was vandaag een schitterende dag om foto´s te maken, ik was vanmorgen ook al vroeg met de hond op pad, camera mee en lekker plaatjes schieten.

 5. Mooie plaatje mike, het is ook heerlijk geniet weer en daarom is het Hollandse klimaat zo mooi en het glazen huis ben ik vergeten, hahhaha

Reacties zijn gesloten.