Hoe Amsterdamse fotograaf Frank Buis een ontsnapte verkrachter te pakken krijgt (VIDEO)

Echt ongelofelijk hoe vasthoudend en oplettend deze fotograaf is. Er zouden meer van dit soort mensen moeten zijn en let om wat voor type het gaat, voorlopig is de naam nog onbekend. Via GeenStijl en ook op de NU.nl te lezen.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Hoe Amsterdamse fotograaf Frank Buis een ontsnapte verkrachter te pakken krijgt (VIDEO)”

  1. idd echt een dikke wow! Maar de video is 8 juni 2010 geupload op YouTube en nergens staat de naam van deze bullenbak, wel raar. Mss is wel een hoax šŸ™‚ het zou me niet verbazen van GeenStijl.

  2. Het is nog ongelooflijker dat zeven jaar eerder exact hetzelfde nieuws op Nu.nl verscheen?

    http://www.nu.nl/algemeen/252528/ontsnapte-verkra

    Hetzelfde nieuws maar dan zeven jaar eerder?

    Is de verdachte nu maandag voor 29-12-2003 opgepakt of de maandag voor 14 juni 2010? Antwoord: deze zaak dateert uit 2002 en is medio 2003 opgelost. Closed cold case maar wel een strakke actie van onze journalist ter plekke

Maak mij blij en geef reactie :D