Recherche inval bij Terror Jaap om Joran van der Sloot (VIDEO)

Terror Jaap en Joran van der Sloot? Toch een stel opmerkelijke Nederlanders die dit polderlandje weer op de wereldkaart zet, maar wat het nou met die moord in Peru en wat de Nederlandse politie hier mee te maken heeft is mij nog de vraag. Lees hier het warrig verhaal bij Terror Jaap zelf en Omroep Gelderland is bij Jaap zelf op bezoek geweest en een reportage gemaakt.

Maar of Joran schuldig is of niet, hij is in ieder geval zwaar de lul. Kijk maar hier onder naar de begrafenis van Stephany Flores. De Godfather is in vergelijking met de familie en vrienden van Stephany Flores een mietje.


Inval recherche bij ‘Terror Jaap

‎
De Stentor – Terror Jaap maakt op zijn eigen weblog melding van de inval. (klik hier) Misschien dat de wereld dan stukje bij beetje wat normaler gaat worden.

Inval bij Terror Jaap om Joran-zaak‎ – RTL Nieuws
Inval in huis Terror Jaap om Joran‎ – Omroepgelderland
Politie valt huis ‘Terror Jaap‘ binnen‎ – IJmuider Courant
Blog.nl (Blog)AD.nl

Provinciale Zeeuwse Courant

 


Van der Sloot op weg naar Peru

‎
NRC Handelsblad – De Nederlandse Nationale Recherche heeft afgelopen nacht een inval gedaan in de woning van Jaap Amesz in Hulshorst, beter bekend als ‘Terror Jaap‘.

Moeder Natalee afgeperst door Joran‎ – Hartvannederland.nl
Joran van de Sloot verdachte in moord- én in afpersingszaak‎ – Netwerk
De TelegraafNU.nl

De Gelderlander

 

 • Inval recherche bij ‘Terror Jaap

  ‎
  Brabants Dagblad – ROTTERDAM (ANP) – De Nationale Recherche heeft op verzoek van justitie in de Verenigde Staten een inval gedaan in de woning van Jaap Amesz in Hulshorst,

  Brabants Dagblad

   

 • Weer een meisje, en weer Joran

  ‎
  nrc.next – In maart dit jaar kwam Joran in een uitzending van RTL5 met Terror Jaap weer met een ander verhaal, maar de hoofdofficier van Aruba zag daarin vooral een

  nrc.next

   

 • BREAKING: Joran pleegt zelfmoord

  ‎
  Nieuwslog – Joran had ook enkele weken geleden nog contact met Jaap Amesz (Terror Jaap). Op dat moment zou hij zich nog in Venezuela hebben bevonden.

  Nieuwslog

   

 • Dutch police raid home of Joran interviewer

  ‎
  Radio Netherlands – Mr Amesz, also known by his nickname Terror Jaap, earlier this year The reporter acquired his nickname Terror Jaap when he was an actor on The Golden

  Radio Netherlands

   

 • 3 gedachten over “Recherche inval bij Terror Jaap om Joran van der Sloot (VIDEO)”

  1. Zowel Joran als Jaap lijden aan dezelfde aandoening; aandachtsgeilheid. Joran gaat alleen één stap (…of zijn het er nu twee?; laat het recht spreken!!) verder dan Jaap. Beiden zijn talenten op het gebied van aandacht trekken door middel van desinformeren. Dat in combi met een achtergrond als verwend rijkeluiskindje die nooit zijn papa zou kunnen overtreffen, een vleugje dissociale persoonlijkheidsstoornis, en de waan dat iedereen je toch niet kan pakken et voila een monster is geboren. En ook nog een Nederlander, we staan weer mooi op de kaart?

   Ik denk dat zijn rectale omgeving in de beruchte gevangenis van Lurigancho, Peru enigzins verruimd gaat worden. Ach, arme jongen, toch 😉

  2. Mag echt hopen dat hij levenslang daar in de cel mag wegrotten tussen een hoop homofiele negers. Dat hij 24 uur per dag flink verkracht gaat worden en uit eindelijk pijnlijk sterft aan aids ofzo.Hopelijk sterft hij dan pas over 50 jaar ofzo.

   Oh ja gooi die dikke vetklep van een Jaap er ook maar bij. Want wat ik op Nu.nl las was dat hij ook belastend materiaal op ze computer over Joran had. Dus met andere woorden als Joran niet gepakt zou zijn had hij dit ook nooit aan de politie gemeld.

  Reacties zijn gesloten.