Job Cohen (Pvda) campagnefilmpje 2010

Zo als jullie zien doet Cohen ook een poging om de best bekeken campagnefilmpje van YouTube te worden. Helaas denk ik dat Cohen het dik gaat verliezen van Rita Verdonk die op 10 mei een mosterhit afleverde en in een paar dagen al meer dan 120.000 keer bekeken is en die van Wilders op de zelfde dag gepost 18.000 keer is gezien, dus Job moet met zijn 1700 keer wel zijn best gaan doen.
Het is echt een rustig en autobiografisch promo voor de persoon zelf en pas aan het einde zie je dat het van de PvdA is voor die gene die het einde van het filmpje niet halen.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D