Fuck internationale solidariteit

Zullen de Grieken blij zijn met een Europa en zijn wij blij met de EU? Een verenigd Europa is alleen goed voor de 5B’s (banken, beurzen, bezitters, beleggers en bedrijven) om die ene B: de brave burgers uit te zuigen tot de laatste druppel zweet en weer slaaf maken van het systeem. Een systeem dat zo groot is dat een land niet meer verantwoordelijk is voor zijn daden en de stem van het land niet meer gehoord zal worden.

Getekend door: gregoriusnekschot.nl/blog 

EU-ministers bijeen over noodplan eurozone

‎Trouw – De eurolanden hielpen vrijdag Griekenland met een lening 80 miljard euro, maar het kostte weken van overleg voor ze het hierover eens werden.

Akkoord over noodhulp Griekenland‎ – AD.nl
EU-leiders: groen licht Griekenland‎ – RTL Nieuws
Brussel zoekt uitweg in crisis euro‎ – NOS.nl
De TelegraafNU.nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Fuck internationale solidariteit”

  1. Ik weet wel dat vroeger Italië een duur land was, maar sinds de euro daar een stuk goedkopers is, maar hoe het binnen een systeem is mijn de vraag of het inderdaad goedkoper word.

    Het word wel voor buiten europa goedkoop om naar europa te komen.

  2. Er was al geen sprake meer van Nationale solidariteit (doorwerken tot je 67e om 20 jaar falend immigratiebeleid

    te financieren) laat staan Internationale solidariteit?

    Toch jammer dat die 3 keer op vakantie in Griekenland achteraf gezien zo duur uitvalt? Misschien vallen de "vakanties" in de landen Spanje/Portugal wel beter uit?

Maak mij blij en geef reactie :D