Nijntje vs Bloggers (aflevering: 01)

Achtergrond informatie en de rede van deze nieuwe serie op madbello: Lees op mijndomein.nl hoe Dick Bruna bloggers het leven zuur maakt en nu ook de communicatie, discussie en info daarover wil censureren via Houthoff Buruma advocaten en hier op Ko van Dijk verteld het verhaal achter Dick Bruna zelf: De macht van Dick Bruna en zijn Nijntje. Leipe shit ouwe gek!


Nijntje dat kut konijn van Dick Bruna moet gewoon dood. Niet omdat het kan, maar omdat het gewoon moet! Bloggers moet je niet zo maar lastig vallen. Je krijgt wat je vraagt en verdiend!

De macht van Dick Bruna en zijn Nijntje

9 gedachten over “Nijntje vs Bloggers (aflevering: 01)”

 1. hellep dick brwoena!

  🙂 🙂 🙂

  haal ff bloadcapsules bij de feestwinkel

  aflevering 2

  nijntje heeft plots een langdurige kanka maagbloeding

  leip mike

 2. S@irCumSized : Wil je mijn dood hebben??? 🙂 Een brief van Houthoff Buruma zal al genoeg zijn 😉

  <blockquote cite="">Nijntje een reïncarnatie van de profeet Mohammed blijkt te zijn?<cite>

 3. @Mike; het leven van een loonslaaf kan veel beter zijn dan die van een ambitieuze geldwolf?

  Kreeg net een geniaal idee om dat Nijntje verhaal een "boost" te geven. Zullen we een film maken waarbij Nijntje een reïncarnatie van de profeet Mohammed blijkt te zijn? Oh nee, dan is het geen parodie meer maar een belediging van een grote groep mensen zo we ook wel gezien hebben met South Park. We leven in een wereld met te veel kleinzerigheid en nog veel meer grote tenen?

 4. @SirCumSized : Het lijkt er op dat mensen met geld inderdaad geen humor hebben. Gelukkig ben ik een arme loonslaaf.

 5. Aha, een wederopstanding van het "Nijntje proces" wat helemaal draait om de term "parodie"? Ik wordt een beetje moe van al die juridische discussies over wat kan en niet kan op het gebied van humor. Het lijkt wel of elke vorm van humor gereguleerd wordt door drooggorte juristen die meestal toch geen greintje humor in hun kadaver hebben.

  Want geld en humor gaan namelijk vaak niet samen….

 6. Jee, Wat had je op toen je bedacht om dit fimpje te maken? Ik moest een beetje denken aan SimBeSim. Hopelijk gaat verder alles lekker met je :D.

Reacties zijn gesloten.