Actie: Foetussen doodtrappen op het Plein Den Haag

Het word tijd dat atheïsten het hef in eigen handen neemt en actief actie ondernemen tegen religieus terrorisme van de stichting Schreeuw om Leven.

Kom allen op 28 april om 14.00 naar het Plein in Den Haag.
Voor de ingang van de tweede kamer om alle kleine plastieken foetussen kapot te trappen. Trek stevige schoenen aan en laat blijken dat iedereen zijn eigen baas is in zijn eigen lichaam en wij geen bemoeienissen dulden van groeperingen die geloven in sprookjes. De stichting Schreeuw om leven moet dood.

Schreeuwomleven.nl: 28 april 14.00 uur: Het Plein in Den Haag bezaaid met dode kinderen

Kom ook en trap mee! En maak een einde aan deze walgelijke actie

Zal proberen vrij te nemen en mijn cam-recorder mee te nemen om het event te filmen en desnoods zal ik zelf met mijn bergschoenen er op trappen.

Walging om foetusactie

De Telegraaf – Voorzitter Bert Dorenbos legt dinsdagochtend 30.000 plastic foetussen op het “Wij willen laten zien dat een foetus van tien weken al echt een kindje is

42 gedachten over “Actie: Foetussen doodtrappen op het Plein Den Haag”

 1. hou toch op over dat ik wil normaal kunnen douchen ( kan namelijk niet hahaha)
  en ik wil neuke! 
  maar ben te jong en toch heb ik er behoeftes aan !  XD

 2. @jan : Je moet er toch niet aan denken om voor die 100 keer 2 miljoen pensioen er voor zou moeten sparen. Pensioenfondsen gaan nu al kapot en wat te denken van meer mensen hoe meer milieu vervuiling.

  Slecht plan, aborteren doe hap!

 3. als ik de reactie lees van vele dan zie ik mensen die schreeuwen om aandacht omdat zij met hun onnozel geschreeuw anders niet gehoord worden. of jullie het nu willen of niet of er voor blijven weg rennen het is de waarheid wij plegen moorden in de eerste graad en hele generaties worden hiermede uitgeroeid. bijv 1 kind staat voor een generatie van 100 of meer familie leden,2 miljoen kinderen per jaar wereld wijd worden weg gesneden 100 keer 2 miljoen en dan te bedenken dat de tweede wereld oorlog erg was, wij hebben er niets van geleerd en zijn nog erger geworden. steek maar lekker je kop in het zand en doe maar stoer met al jullie geleuter er komt een dag dat de wereld in tranen zal uitbarsten. jullie zouden je moeten schamen diep schamen

 4. Dorenbos is natuurlijk volstrekt de weg kwijt, en maakt een statement als was hij Herodes. Maar dat geldt ook voor het 'vertrappen' van die plastic foetussen. Belachelijk.

  Ik zie het voor me: daar sta je dan met je bergschoenen. Een klas kinderen loopt langs en ziet je trappen. Dat voelt goed!

  Waar ben je mee bezig.

  Negeer die gek Dorenbos. Niemand neemt deze man serieus, maar je geeft hem argumenten om door te gaan.

 5. @SirCumSized : Bedankt, bedankt en zo te zien zijn de reactie positief.

  Die dingen zijn niet kapot te krijgen, ze zijn van massief plastiek, goede kwaliteit. Wel een paar mee genomen op verzoek van twitteraars die ze graag wouden hebben ondanks dat ze moord en brand schreeuwde toen ze het ongevraagd in de brievenbus kregen.

  Plus dat er 5 politieman 10 meter van me vandaan stonden die klaar waren om in te grijpen en zoeken naar een madbello 😆 maar deze keer had ik mijn gecamoufleerd aangekleed 😆

 6. Ach je moet toch een hobby hebben, al is dat het geloof in een god, alleen is deze god er nooit ene van liefde geweest, lees het oude testament er maar eens op na. Het enige volk waar hij iets om gaf was het volk van Israel.

  Ook zijn zogeheten zoon Jezus, de nu zo vereerde Christus was alleen gekomen voor de vedwaalde israelieten (matheus 15: vers 22 tot 26)Een vrouw uit Kanaän weigerde hij te helpen omdat ze tot het verkeerde ras behoorde. Al die gggggggristenen in Nederland kunnen doen wat ze willen, maar aangezien ze niet tot het volk der israelieten behoren is het mi allemaal verspilde moeite.

 7. We hebben een ethische kwestie. Ga anders alle spermacellen tellen. Als het op een mens lijkt gaat het niet door voor de afkeur.

 8. De mensen die zoiets doen laten zich daar wel door grijpen. Wat is het nut van het vertrappen van een paar poppetjes? Als je echt baas in eigen buik bent…

 9. Je moet wel ff een beetje op je grammatica letten. Het hefT in eigen handen nemen en atheïsten NEMEN. Meervoud. En dat was pas je eerste regel.

  Verder prima initiatief, je kan het leven van die mensen niet zuur genoeg maken, ze komen immers toch in de hemel en wij niet.

 10. Sjoerd

  April 28th, 2010 at 19:54

  Ik wil weten hoe je in deze moderne wereld ooit op het idee gekomen bent om te gaan geloven in fabels. Oh wacht, daar kies je niet voor, dat wordt je met de paplepel ingegoten want ieder verstandig mens dat voor zichzelf kan nadenken zal nooit op het absurde idee komen dat een zekere entiteit alles gemaakt heeft en alles in de gaten houdt.

  Tenzij je in de oudheid leeft en je bedenkt dat je zo nog wel eens heel erg groot kan worden met het oplichten van goedgelovige mensen. Hej kijk nou, zo zijn alle religies begonnen!

 11. Maar ik blijf het mooi vinden dat atheïsten meestal veel fanatieker met 'hun geloof' bezig zijn dan de door hen zo verfoeide christenen 😉

  En ja ik geloof ook, maar volgens mij heeft het niet zoveel zin om daar hier over uit te wijden, geen zin in ook.

  Als je iets wilt weten vraag je het maar 🙂

 12. @reli fundi's:

  Wij schiepen god naar ons eigenbeeld om een ideaal, iets om te streven te hebben. Daarnaast: de dood is net zoals de tijd vóór je geboorte; vrij ledig dus.

  Als je dan toch in een sprookje moet geloven omdat je niet de capaciteiten hebt je leven zelf te leiden, kies dan een iets realistischer geloof dat zich niet zo makkelijk laat gebruiken als werktuig voor opressie, pedofilie en andere scheve machtsverhoudingen. *lachend* democratie en tollerantie bijvoorbeeld *proest*

 13. @ Mike; gefeliciflapsteerd. Wederom GS gehaald en aan de reacties te zien ook een hoop reaguurders die even langs komen wilfen?

  Ennuh, hoeveel foetussen heb je vertrapt?

  Oh, je hebt ze niet vertrapt maar wel sexuele handelingen mee gedaan? Geef niet, God is vol mededogen en zal het je vergeven 😉

 14. Als je de feiten naast elkaar legt.. Moet je echt, sorry dat ik het zo verwoord; uberdom zijn om in god te geloven. Serieus… Dat mensen hun hele leven op offeren voor iets wat nergens bewezen wordt. De almachtige god? wie wat waar hoe? Ik weet niet hoor maar geef mij 1 bewijs van zijn oneindige macht ? Maar goed, ieder zijn ding.. Neem ff contact met mij op als je nog een aflaat wilt kopen! Dan schrijf ik wel even dat je lief bent geweest en naar de hemel mag.

 15. watcher

  April 28th, 2010 at 16:55

  "Het is wel de verantwoording van de christenen, om de mensen erop te wijzen dat het na de dood niet is afgelopen."

  Bah, zucht, denkt u nou echt dat een helder denkend atheïst stande pede denkt: goh, je hebt gelijk!

  Dat u in God gelooft vind ik prima, daar stoor ik me niet aan. Maar het is absoluut niet uw verantwoording (staat nergens in de wet vastgelegd, toch?) om andere mensen te blijven wijzen op iets waar u en de rest van de gelovigen in gelooft.

  Amen, ofzo

 16. Ik neem het op voor Grieteke, en ik weet wat ze bedoelt.

  Christenen willen mensen helemaal geen geloof door de strot duwen. Het is wel de verantwoording van de christenen, om de mensen erop te wijzen dat het na de dood niet is afgelopen.

  Christenen zeggen de dingen niet mensen te beperken in hun doen en laten maar om ze te beschermen tegen dingen waar ze later spijt van (zouden kunnen) krijgen. Als de christenen dan hun mond houden en alles op z'n beloop laten, dan zijn kan hun later verweten worden dat ze niet van het bestaan de eeuwige God hebben verteld.

  Kortom, christenen zijn gewone mensen die anderen ervoor willen behoeden/waarschuwen dingen te doen waarvan op korte termijn de gevolgen niet zijn te overzien.

  En over de ellende op de wereld gesproken, God is hier niet debet aan, dat zijn de mensen zelf, zij denken dat ze het beter kunnen dan God . En het enige wat God niet kan is zijn werk uitvoeren wanneer de mensen dit niet willen. Hij wil dat mensen met een vrije wil Hem zoeken en Hem om hulp vragen waar nodig. Hij heeft de mensen immers niet als willoze robotjes geschapen.

  Nu kun je er de oorlogen, pastoors en sprookjes bij halen en al wat "het geloof" de afgelopen eeuwen heeft bewerkstelligt, ik ben blij dat er stemmen klinken die anderen prikkelen om na te gaan denken over de dingen die ze doen.

  Verder kun je zeggen wat je wilt, we hebben een machtige God die oneindig veel meer kan doen dan we bidden of beseffen. Daar wil ik me graag aan vasthouden en ik zou willen dat alle mensen dit zouden beseffen. Maar anderen mijn wil opleggen…… dat is ook niet wat Grieteke doet

 17. Het is pas een mens/kind als het is geboren. Daarvoor ben je een klompje cellen dat niet levensvatbaar is. Abortus is dus geen moord.

 18. Waarom moeten atheïsten altijd hun 'geloof' erbij slepen ?

  Of je nu wel of niet gelooft een mens doden is voor mij moord, daarom ben ik in principe geen voorstander van abortus.

  Aan de andere kant heb ik niet de verschrikkelijke dingen meegemaakt en gevoelens gevoeld sommige mensen meemaken waardoor ze een abortus wensen dus kan ik ook niet achter de actie van schreeuw om leven staan.

 19. De actie van deze dyslectische allochtoon is het werk van de duivel! Bewijs: er zit 666 in het linkje naar dit artikel (?p=9666).

 20. Hè John Heitinga, niet verder vertellen hoor maar……….ze zijn van plastic. Neem ff een pilletje of zo.

 21. Grieteke, Dorenbos is een opportunist. Een naar mannetje dat zich vroeger nog richtte op winkels die dildo's verkochten.

  Het aborteren van een ongewenste zwangerschap gebeurt in normale omstandigheden natuurlijk zo vroeg mogelijk. Het is al vervelend genoeg om die stap te willen zetten. Zoiets doe je niet voor je plezier. In een later stadium is er meestal iets heel ernstigs aan de hand. Als je Dorenbos en consorten echter moet geloven is abortus een luxe van mensen die wilde orgies houden. Vreemd genoeg houdt Dorenbos z'n mond dicht over het percentage zwangerschappen dat op natuurlijke wijze beeindigt en het percentage vrouwen en kinderen dat bij geboorte het loodje legde. Ook wel logisch, het bekt beter alsof je doet dat zowat iedere bevruchting en iedere zwangerschap leidt tot een volmaakt mensje waarbij er wat pijn bij het baren is voor straf. Nou ja, het bekt misschien beter bij een handvol griezels die met hun hoofd nog in de middeleeuwen leven. Niet bij mij.

  God is een concept uit een tijd dat de mens amper iets begreep van de wereld om hem heen en voor overleving moest terugvallen op verkeerde verklaringen. Een verkeerde verklaring of bijna-goed verklaring is meestal beter dan helemaal geen verklaring. Inmiddels weten we vrij veel over het universum en het klinkt allemaal als een klok. We weten hoe oud het is, hoe het vroeger was, hoe het over miljarden jaren zal zijn en we weten hoe het werkt. Zo goed zelfs dat we tegenwoordig quantum computers kunnen maken en doelgericht kunnen zoeken naar elementaire quarkdeeltjes. Geen spoor van tovenarij, geesten of andere sterke verhalen in de realiteit. Heeft niets met ontkennen te maken, het is er gewoon niet. Als er al een milimeter waar zou zijn van de sterke verhalen uit religieuze overleveringen dan is er nog steeds geen sprake van een god. Iedereen kan met special effects strooien, interessant doen en iets groots claimen. Als je met hedendaagse technologie de oudheid in zou duiken zou je aanbeden worden, maar het zou niet betekenen dat je dan ook een god bent of echt kunt toveren. Gezien de inconsistentie in religieuze verhalen wereldwijd alsook in stromingen zelf mag je ervanuit gaan dat je te maken hebt met pure fictie. Keer op keer herschreven en aangepast aan de lokale tijdsgeest.

 22. @John Heitinga

  Je snapt dat ze van plastic zijn?

  Of moest je vroeger ook huilen als er van een GI Joe een been loskwam?

 23. Foetussen doodtrappen? Ziek!! Als je dat leuk vindt, ben je zieker dan die reli-fundi's die deze actie doen.

 24. Geloof is een hobby en dient dus ook in de hobbysfeer (thuis / clubhuis cq kerk) uitgeoefend te worden. Kerk en staat gescheiden dus wat komen jullie bij de 2e kamer doen?

 25. Nou Grieteke, aborteren is in 99% van de gevallen een noodzaak. Eén van de noodzakelijke redenen is dat gereformeerde ouders niet mogen weten dat hun dochter al heeft liggen rollebollen. Maar als jullie dit moord vinden hoe sta je dan tegenover de kindermishandeling van christenen die weigeren hun kinderen te laten inenten. Ik weet niet hoe vaak wij het nog moeten herhalen maar GOD BESTAAT NIET. Dus die kan ook die kindertjes niet beschermen tegen polio en nog veel meer engs wat ikzelf gelukkig niet heb hoeven meemaken. Dus Grieteke, ga lekker even meedoen met doodtrappen van de foetussen. Ga eens leven..

 26. @ Grieteke,

  Waarom, waarom willen christenen hen geloof zo graag bij nietgelovigen door de strot heen duwen? Waarom kan een christen geen tolerantie tonen jegens een nietchristen??? En men maar schreeuwen dat Geert W. erg is.

 27. ze moeten wel oppassen daar op het plein voor er een paar met hun klabanus spelende pastoors langswippen want er liggen kinderen ! ,of zijn de religie fanaten dit probleempje alweer vergeten!! bah

 28. Fantastische actie, ik hoop dat je er mee doorzet.

  @Grieteke het is niet aan jou om andere mensen jouw geloof op te leggen, dat doen de christenen al veel te lang.

  Mensen die jouw geloof niet aanhangen hebben hun eigen normen en waarden, wij dwingen jou niet om abortus te plegen, dwing dan anderen niet om het niet te doen.

 29. Grieteke er is geen god ,anders was er geen leed

  en god heeft ook de wereld niet geschapen

  kom toch terug van de efteling want je gelooft te veel in sprookjes.

 30. Nee, ik kan niet vanmiddag foetussen komen doodtrappen op het Plein. Ik moet nog eerst van mijn moeder kruizen gaan verbranden op de heuvel en daarna is het mijn taak om molenstenen om de nekken van heksen te leggen voordat we ze in het water gooien…..

  Wat is dit voor een middeleeuwse campagne?

 31. Grieteke,

  Steen goede actie van Doorenbos. Je hoeft niet te komen naar het plein, omdat levende babies in het echt worden kapot gemaakt in de moederschoot. God onthoudt dit.

Reacties zijn gesloten.