Piemel In Je Belly (FolieMayn)

WAARSCHUWING!!! Kans bestaat dat als je naar dit nummer gaat luisteren, Piemel In Je Belly de hele dag in je kop blijft hangen. Moet toegeven dat het steeds beter word en zie een professionalisering van het productie proces, muzikaal best wel te pruimen en de tekst laat niets te wensen over. FolieMayn is geil en wil neuken! HIT of SHIT?


FolieMusic op YouTube

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

8 gedachten over “Piemel In Je Belly (FolieMayn)”

  1. Lol moraal ridders deze gast brengt tenminste wat kleur in het leven! En het is toch wel grappig ? 😛 Dus wat boeit het als je niet wilt luisteren klik je op een kruisje of duw je alt f4 of wat was het

  2. Die gast ik echt totaal kansloos. Ik heb zo'n idee dat hij maar een klein varkensstaartje in ze broek heeft hangen en nu stoer gaat zien over zijn piemel in iemand belly.

Maak mij blij en geef reactie :D