Statistische rariteiten

Heet leek er wel op dat de afgelopen dagen heel Nederland Manon Thomas naakt in google aan het zoeken was. Het was echt bizar hoe veel 1000de bezoeker extra hier op madbello kwamen en alleen maar om op dit lullig itempje te zien. Maar helaas heeft GeenStijl het filmpje en foto’s verwijderd, maar wel nog op Witheet te zien. Soms vraag je echt af waar al die bezoekers vandaan komen, vooral als ik het tellertje hier naast meer aangeeft dan het gemiddelde. Laatst had ik ook zo’n uitschieter, maar kon niet vinden waar het vandaan kwam en Google Analytics gaf gewoon aan dat het direct verkeer was, al kon het mijn niet voorstellen dat duizenden mensen madbello in zijn favoriete heeft staan, maar na vele zoeken kwam ik er achter dat Planet.nl een item geschreven had over BEARFORCE 1 en als je de link klikt : Bearforce1 – Christmas is here kom je gewoon op madbello en dat is dan weer leuk dat Planet niet eens de moeite heeft gedaan om de YouTube link direct te gebruiken. Een goedemorgen en prettig weekend.

12 gedachten over “Statistische rariteiten”

  1. @ NickN : Het probleem is dat ik juist te veel slaap.

    @ Mannie : he he 🙂 Toch is het zo, mensen gaan massaal zoeken, anders krijg ik niet zo maar 2000 meer bezoekers op een dag en dat alleen maar via Google, zullen de meeste Nederlanders toch necrofielen zijn ?

  2. Das toch altijd leuk Mike als de ‘grote jongens’ gewoon verwijzen naar jouw blog! En je verdient het!

    Wat manon betreft denk ik dat ze toe was aan wat aandacht en ik vermoed toch echt dat ze zelf de foto’s online heeft gegooid. En positief of negatief, die aandacht heeft ze!

  3. @ Redstar : Ben benieuwd. Ik wou er uitgebreider over schrijven maar heb verdomd weinig tijd deze dagen. zo in de strekking dat door drie verschillende statistieken, zo verschillende resultaten te zien zijn en welke kan je beste vertrouwen, aangezien google ook zijn steken laat vallen en weer totaal anders is dan e-referrer en laat staan de statistieken van mijn eigen hosting, die wel vier keer zo veel bezoeker aangeeft.

  4. Ja Mike, je hebt dan wel het het Best slechts gescheven weblog van Nederland, maar je doet het wel goed!! Dat vond planet gelukkig ook !! Have Fun Mike !!

  5. Dat is idd leuk. Laat ik nu net een item klaar hebben voor morgen wat een beetje de zelfde strekking heeft.. Bezoekrs bedoel ik dan..

Reacties zijn gesloten.