Gratis ANTI Wilders Stickers

Voor die gene die daar behoefte hebben om deze stickers te verspreiden en of kenbaar te maken dat ze hem gevaarlijk vinden kan je ze nu bijna gratis bestellen. 44 cent voor 20 stickers is natuurlijk geen geld en als je meer stickers wilt hebben doe je er net zo veel postzegels bij tot je het gewenste aantal hebt.

Update: Mail eerst naar afa@afanederland.org om te vragen of ze nog voorradig zijn.

De stickers zijn te krijgen door 44 cent (de prijs van een postzegel) over te maken naar rekeningnummer ……. ten name van AFA te Nijmegen onder vermelding van je adres. Je kan ook een naar jezelf geadresseerde gefrankeerde envelop naar postbus 1184, 6501BD te Nijmegen sturen (zorg dat de envelop tenminste 9 bij 9 centimeter is, stuur anders alleen een postzegel en een briefje met je adresgegevens). Je krijgt dan een set van ongeveer 20 stickers naar je toe gestuurd. Als je 2 postzegels op de naar jezelf geadresseerde envelop plakt of 88 cent overmaakt krijg je een dubbele hoeveelheid stickers. indymedia.nl

38 gedachten over “Gratis ANTI Wilders Stickers”

 1. Linkse kut site…..
  In de wereld van de Islam bestaat geen Linkse kant. Alleen de scherpe kant van het mes dat door je keel gaat.
  Bij afwijkende ideeen….
  Dus jullie zijn ook aan de beurt straks!
  Blijf vooral je linkse waan beeld maar steune {wereld vrede bestaat niet} en zeker niet als het aan de Moslims ligt.

 2. Auw. Het doet me pijn om te zien dat er in Nederland zoveel bekrompen mensen wonen. Ga je haatpraatjes aub lekker ergens anders spuien, stelletje idioten.

 3. ….Wilders is vandaag een anti-islam-stickeractie begonnen en heeft daarvoor de vlag van Saudi-Arabirië een tikkie aangepast.
  http://nos.nl/artikel/588618-kabinet-hekelt-antiislamactie.html
  Timmerfrans begon weer te zeiken over het beledigen van een geloof en we weten allemaal dat dat niet kan( http://tinyurl.com/mzljv9 ), plus dat hij is vergeten dat de wet op de godslastering inmiddels is afgeschaft.
  Wat staat er op de Saudische vlag? Als ik goed ben ingelicht dit:
  Er is geen god dan allah en mohammed is zijn profeet.
  Zie ook deze belangrijke pagina’s:
  http://tinyurl.com/mzj8jex

 4. Danny vind je jezelf nou ook niet een beetje kansloos dan .
  Want je zegt bla bla bla laat iedereen in zijn waarde groot gelijk .

  Maar geef nu eens antwoordt op deze vragen.

  Waarom moet in Nederland de grootste moskee van heel Europa staan ?

  En waarom moeten wij ons daarop aanpassen terwijl het ons land is.

  En waarom moeten de kerken geld potjes maken om zo de kerken te kunnen behouden en de staat gewoon de moslims bij staat met geld en renovaties enz .

  Nederland is het zat en geert Wilders heeft goede punten en ik geef toe ook slecht maar heeft elke man in de 2de kamer dat niet dan .

  Maar dat is toch begrijpelijk .

  Anders maar gewoon een president en weg met dat koningshuis.

  En deze stickers is triest en lost niks op.

  Enja er wordt gezegd geert is laf maar dat is toch begrijpelijk in Nederland .
  Anders ben je zo dood maar laf ben je ook met zon sticker .
  Dusja

 5. Discriminatie,racisme, dat is echt niet te geloven!
  Kom op mensen maakt het wat uit of je boedisme of moslim,of katholiek laat nou iedereen in zijn waarde wat maakt het uit of je blank bent of zwart rood geel paars blauw roze wij zijn toch allemaal mensen!!!!!!!!! Mensen die discrimineren of racisten zijn dat zijn mensen die niet zo ruim kunnen denken of het zijn meelopers
  hoe kan je het geschiedenis weer laten herhalen adolf hitler hoeveel miljoenen mensen had hij nou niet vermoord??? En nu zit er ook nog zo een in het kabinet !!! Het kan toch niet waar zijn mensen!!! Hoe dom kan je nou zijn om dit goed te keuren

 6. @angela u bent erg abuis

  Dit gaat duidelijk om oproepen tot agressie en oorlogsstemming hitsen tegen een geloofsgroep

 7. Jeetje, sommige mensen meten hier echt met twee maten!

  "die stickers zijn laf", "Nederland is een vrij land, dus wilders mag zeggen wat hij wilt"

  Uuuuuhmz… In een "vrij" land mogen wij dus ook dit soort stickers rondplakken, Of is de vrijheid hier enkel bedoeld voor bepaalde groep mensen!?!

  Ik vind het een erg leuk idee, en aangezien Wilders zelf te schijterig is om een normaal gesprek aan te gaan met moslims, kunnen velen hem via deze weg ook laten weten het totaal niet eens met hem te zijn!

  Ook vind ik het erg vreemd dat er meteen over stickers met hoofddoeken en moskeeen wordt gezeurd… terwijl dat toch echt een heel ander verhaal is. Er staat namelijk 1 persoon op deze sticker en geen kerk, kruisje of iets dergelijks….het gaat hier dan ook niet om geloof, maar om de persoon zelf.

  1. Ow dus als je zon sticker hebt dan kies je de goede kant ?
   Welke kant is dat dan als ik mag vragen .
   Want in nl hebben we links recht en midden dusja .
   Gewoon kappen met die bende en gewoon links of recht en klaar .
   Maar mag ik vragen waarom je anti Geert Wilders bent .
   Want veel politicus zijn er goede dingen maar ook slechte , moeten we dan maar helemaal niet stemmen op niemand .

 8. Hier nog zo'n iemand.

  Beetje andere mensen discrimineren terwijl je zelf nog slechter Nederlands spreekt dan de meeste ''buitenlanders''

  Ga in de speeltuin spelen ofzo en bemoei je niet met de echte zaken.

  Conjo

  1. Dat zeg je heel goed de meeste .
   Geert haat ook niet alle buitenlands.
   Wel even goed luisteren hè .
   Dit is nl en blijft en nl en wij staan niet op voor hun god dienst en waarvoor zouden we .
   Dit is nl en blijft nl .
   En als we graag meer willen weten of over andere godsdiensten willen leren .
   Dan doen we dat wel zelf

 9. 100 % VOOR WILDERS NET GOED Da IE Wa TE ZEGGE HEEFT EEN NL`ER DIE NIE EENS EEN MENING MaG GEVE @ ZN EIGE LaND FLIKKER TOG OP EN DIE KK BUITELaNDERS WEL ZKR NO WaY!!!

 10. Het is mij een waar genoegen de Nederlandse pers op de hoogte te stellen van de uitkomst van mijn boek " Wilders onder de loep". Naar twee en half jaar aanhoudend daaraan te hebben gewerkt wordt nu de moeite beloond met een geweldig boek over de houding en de standpunten van genoemde politicus tegenover een minderheid van Moslims en hun Godsdienst. Naast de persoonlijke behoefte de verklaringen en beweringen van deze man m.b.t. deze beoogde doelgroep te corrigeren en recht te zetten, want zij zouden van alles kunnen zijn behalve waar en betrouwbaar, werd het initiatief in die richting een boek te vervaardigen mede gemotiveerd door het feit dat iedere reactie uit de Moslims gemeenschap ontbrak en tot heden weg is gebleven. Wilders wordt in dit boek onder de loep genomen niet vanwege zijn indrukwekkende personaliteit, maar de ontbloting betreft de functionering van zijn leugenmechanisme en de redenen waarvoor hij voor persoonlijke belangen de waarheden verdraait. Het is niet alleen het verkondigen en inboezemen van angst maar ook het opzettelijk misleiden van opinies en afleiden van politieke belangstellingen van burgers behoren tot de creatieve tactieken van deze populistische politicus. Daarom leek het mij enorm interessant deze demagogische praktijken te bespeuren en vast te leggen teneinde de lezer duidelijk te laten zien waar deze persoon de steekjes heeft laten vallen.

  De schrijver: Mohamed Abdallah

  06-18118342334563459

 11. Ik Mohamed Abdallah onderzoeker in de geschiedenis en godsdiensten zou heel graag met u in contact komen en wel over het volgende, ik heb een boek geschreven over Dhr. Wilders de titel is Wilders onder de loep.

  Ook heb ik 4 films gemaakt en zou graag een expositie willen geven met de vele posters die ik heb in België en Duitsland en misschien in Nederland.Ik hoop hiermee uw interesse gewekt te hebben en zou graag met u in contact willen komen telefonisch of op uitnodiging. Maar door de drie en half jaar schrijven en onderzoeken ga ik er nu even tussenuit, dus van 14 september t/m 28 september ben ik afwezig maar daarna begin ik met het congres voor de hele wereld. Dus als u wilt reageren voor of na die tijd zou ik erg blij zijn.

 12. ps. ik ben ook gewoon nederlands, 1/32 Frans, maar voor de rest oer hollands

  1. En geleerd dat je moet werken om zo je gezin hoog te houden en heb je geen papieren om hoger te kunnen werken dan maar dubbel zo hard werken als je luxe wilt .
   Zo hoort het en niet als zoveel mensen maar aan een uitkering zitten .
   Dit geld ook voor enkele Nederlands .
   Want als een mongool nog aan werk wil en kan om in te pakken dan kan iemand normaal met een gebroken poot dat ook .

 13. Goh, wat zijn er toch veel mensen in deze wereld die graag hun "mening", die trouwens best komisch zijn als ze niet de harde realiteit aan het worden zouden zijn, willen verdedigen met argumenten die hun marionetten speler voor ze klaar zet zodat ze daar als brave hondjes in gaan geloven. Misschien moeten de mensen die de landen niet kennen hun grote muil houden. Dat je wereld niet groter is dan dat boeren gat waar je in ben geboren, daar kan jij misschien niet zo veel aan doen, maar dat je niet weet dat al onze rijkdom in ons "westerse wereldje" gejat, witgewassen, en uit het bloed van Afrika, Azië, Joden, Indianen etc komt. Gelukkig hebben we hier in Nederland het geluk dat we alles mogen zeggen wat we willen, dus ook een politicus mogen hebben die argumenten heeft die nergens op slaan over buitenlanders.

  Ik woon aan de rand van de "gettho" van mijn stad en ik ben de ENIGE van mijn straat die niet bang is voor de arme buurt bewoners,ik word er ook nog al changerijnig van dat men de deur niet voor me open doet als ik in de stromende regen enquêtte loop, terwijl ze WEL thuis zijn, maarja ik ben "de jeugd van tegenwoordig" en ik ben natuurlijk "crimineel" enzo. Misschien zeg ik iets stoms, maar misschien moeten we mensen niet beoordelen voor ze we daadwerkelijk kennen.

  laten we eerst mijn praktijk ervaring op een rijtje zetten (die ik heb opgedaan op mijn vele uitwisselingen)

  1. Zuid Koreanen zijn echt heel erg aardig

  2. Japanners zijn echt heel erg slim en niet raar

  3. Turken zijn echt veel socialer dan nederlanders

  4. Marokkanen hebben een beetje aparte humor

  volgens mij boeit jullie dat geen reet, maar wilders: JE FAALT HARD, tenzij je een komiek bent, want je bent echt een hele goede grap, de hitler manier toepassen propaganda, mensen in je laten geloven, wouw, het toont wel weer aan hoe goed hersenspoelen werkt. het maakt niet uit of wat je zegt klopt, want je zegt wat men wil horen, en je doet alsof je er n gelooft.

  totdat je dat toe geeft ben ik:

  100% ANTI WILDERS

  1. Ik wil niet lullig doen en geef je ook wel een beetje gelijk hoor .

   Maar ben in veel plekken in Turkije geweest en daar met meerdere politicus gesproken .
   En als ik hun hoor over die Turken die immigreren naar andere landen .
   Hij zei dat zijn de muntenverzameling mensen .
   Die zelfs gehaat worden door hun eigen volk.
   Die nu Van andere landen moeten profiteren .

   Want zoals je het zelf al genoegt Turken zijn echt vriendelijke en zeer goede mensen .
   Maar deze weten ook dat ze moeten werken voor hun geld .

   En er zijn natuurlijk ook wel goede buitenlanders in nl die werken en daarom ben ik ook blij met een broodje doner hihihihih.

   Nee ik zou zeggen hou ze nog evene hier en mocht er dingen voor doen dan is het dubbel straffen .

   Net zozeer wij als toeristen in buitenland ook harder worden behandeld dan hun eigen volk.

   Het is aanpassen of terug gaan klaar .

   Zo geef je de goede een kans en de slechten gerechtigheid

   Enja je zegt hitler hè .

   Maar waar spenderen wij nu als om belasting geld aan uit en wordt alles duurder .
   Dat komt door dat kut gekloot van hun . Dan weer links en dan weer recht of dan weer midden .
   Kap gewoon met dat tijd verdoen.
   Enja hitler had slechte dingen gedaan die niet kunnen maar de manier is wel juist .
   Net als die stakker van een Friso , zou je nu zelf in zieken huis liggen dan was je nu al dood.
   Maarnee hoor niet voor de mannen met blauw bloed bahbah.
   We moet dat koningshuis weg hebben en een president hebben .
   En dan love it or hate it.
   Daar komen we verder mee dan die kinderachtetige 2de kamer .
   Ook al stem je op 1 , hij zul nooit de macht hebben dusja waarom stemmen .

 14. Ik heb het genoegen alle anti-Wilders organisaties aan te kondigen dat er binnenkort een boek zal verschijnen dat de rechtse ideeën van deze persoon onthult, bekritiseerd en vernietigt. Dit oeuvre is antwoord op de oproep van Wilders vergelijking tussen Godsdiensten te plegen en conclusies te trekken. Daarnaast bevat de waardevolle historische informatie over de drie Godsdiensten Islam, Christendom en Jodendom en hun standpunten t.a.v. een aantal wel besproken onderwerpen in deze dagen

  De inhoud van dit boek belicht ook de positie van de Moslims in Europa en de rest van de wereld en hun reacties op de film “Fitna”. Het aanvallen en beledigen van Godsdiensten behoort tot de hoofdzakelijke activiteiten van de rechtse politiek omdat die geen andere belangrijke items voor de hand heeft liggen.

  Ik hoop met dit boek een belangrijke stap te hebben gezet in de juiste richting en een begin te hebben gegeven aan het bestrijden van Wilders rechtse ideeën zowel binnen als buiten Nederland. Dit boek mag ook gezien worden als een legitieme verdediging van de Islam, de Profeet Mohamed en het heilige Koran tegen alle beweringen en aantijgingen waarmee niemand gediend is en het draagt ook niet aan het oplossen van de huidige problemen waarmee de Nederlandse politiek te maken heeft.

  Te vermelden waard is ook het feit dat dit boek samen uitkomt met een documentaire dat de persoon van Wilders goed belicht als zijn politieke ambities en illusies.

  Bij voorbaat dank

  Schrijver: dhr. Mohamed Abdalah (Onderzoeker in religieuze geschiedenis en vergelijking van Godsdiensten)

  mohamed_rswlalah@hotmail.com

  tel: 0618118342

 15. Ik vind het zo'n onzin en vooral laf dat mensen dit in hun hoofd halen…

  Nederland is toch een vrij land? Laat mensen dan zeggen wat ze willen,, xD

  Laat Wilders zijn mening geven, ik geef toe soms kan het minder.. Maar dit is gewoon laf?

  Zoals al eerder werd gezegt, maak dan ook stickers met anti hoofddoeken, en anti moskee's!

  Dit slaat werkelijk nergens op, en ik en mijn vrienden blijven die dingen eraf halen, tot er geen meer over is !

  Groet en een sticker tegen de moskee,

  oogschaduwxd 😉

 16. @gS, Verklaar dit? waarom zou je dan een verboden mosque stikker verspreiden? 'Art 1. Allen die zich in Nederland bevinden , worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

  1. Als je slim bent dan weetje ook dat in Nederland iedereen welk geloof dan ook een vrije meningsuiting heeft .
   En waarom zou Geert Wilders die dan niet mogen maken .
   Het is nog altijd aan Nederland om hem te volgen .
   En persoonlijk hoop ik dit ook .

   En denk is na vriend wat die kut buitenlanders verzieken .

   Ik kom zelf uit Friesland en daar ligt wel een achterstand maar ook qua criminaliteit nee dat niet .
   Nederland wordt gewoon verziekt door zulk volk .

   Het nadeeel is dat wij Nederlanders ook de dupe van hun ongein worden .
   De AOW enz allemaal bezuinigingen enja groot en deels komt dit door die kut euro en om samen met al die landen samen te werken .
   Want toen we die valute verschil hadden bleef de handel ook goed .
   Alleen de poorten moeten sluiten en de profiteurs moet opzouten en terug gestuurd worden .

  2. Islam is geen geloof want Allah bestaat niet. De enige echte God heet Christus !Als Allah volgens de Koran NIET in de hemel aanwezig is, waar verblijft hij dan ? In de HEL is hij aanwezig. Geeft via de Koran het bevel iedere andersdenkende te vermoorden in zijn naam ! Een God die geen liefde predikt, maar opdracht geeft om te moorden. Fraaie god is dat ! Islam betekent geen vrede, maar het vermoorden van alle zogenaamde ongelovigen. Overal op de wereld waar de Islamitische Jihad voorkomt is sprake van onderdrukking, martelingen, verkrachtingen, mensonterende toestanden en gruwelijke moorden. Het complete midden Oosten staat in de fik, indonesie moet er aan geloven, Afrika volgt met rasse schreden, en zelfs Europa is niet meer veilig voor die Moslims. Breek me de bek niet open over die misdadige organisatie die zich van de volgende namen bedient; Islam, Jihad, Al Ouaida, Sharia. Leden van de Duivelskerk zijn het. En dat alles is mijn persoonlijke mening, en die mag nog altijd gezegd worden in Nederland !
   En daar Allah NIET bestaat, is dus ook geen sprake van discriminatie naar geloof !

   1. Als je Islam geen geloof noemt om de reden dat hun God niet bestaat en vervolgens een andere niet-bestaande God substitueert als reden waarom een ander geloof wel juist zou zijn ben je niet helemaal consequent lijkt me.
    Waarom niet Zeus, Brahman, Vishnu, Odin, Tiamat, Jupiter, Sol Invictus of de Zevenpapegaai? Je hebt nogal wat werk als je Goden die niet bestaan wilt scheiden van Goden die wel bestaan als je het bestaan van Goden sec niet wilt verwerpen. Je hebt dan ook gronden aan te voeren waarop deze schifting kan worden verdedigd.
    Voorts zou juist een christen zich enige bescheidenheid moeten aanmeten op het vlak van het veroordelen van onrecht, onmenselijkheid en gewelddadigheid voortkomende uit rivaliserende godsdiensten, dit op straffe van het zichzelf onsterfelijk belachelijk maken.
    En dit mag ik ook zeggen in Nederland: islam en christendom en Jodendom en alle andere geloven, inclusief eclectische feelgood en doehetzelf gepruts op basis van er-is-iets-maar-ik-weet-niet-wat al dan niet opgeschmuckt met astrologie, numerologie, slap geouwehoer van toekomstzieners, “Oosterse wijsheden” en telepathische sessies (in de meest ongemakkelijke kleermakerszit waarbij de pijn nog net te harden is) met buitenaardse intelligenties, allemaal linea recta in de grijze container en netjes meegeven met ome vuilnisman.

 17. Beetje hypocriet om zo'n reactie te plaatsen of niet.

  Buitenlanders discrimineren dat ze geen nederlands kunnen dit en dat, en het vervolgens zelf ook niet beheersen ga terug naar school wannebe nazi

 18. echt weer een leuk idee, kan ik bij die mensen ook stickers bestellen met de opdruk tegen hoofddoekjes.

  of misschien een sticker met een streep door een moskee ??

  je mag in nederland altijd alles zeggen als je moslimbenr, maar als je MAAR nederlander ben moet je op letten met je humor.

  want dat is niet het sterkste punt van onze buitenlandse landgenoten.

  Wilders zegt het teminsten zoals de mensen het willen.

  groet en de stickers mogen komen.

  1. Geweldig helemaal waar .

   Kut buitenlanders.

   We worden geleefd mensen begrijp dat nou eens.

   En zeker die kut moskees

   Mensen snappen gewoon niet waar een moskee voor staat .
   Ik ben paar weken geleden in turkije geweest .
   Weetje wat die Turken daar zeiken over een moskee .
   Elke plaats waar een moskee staat wil zeggen dat dit land veroverd is .
   Enja hoor wat staat er in Rotterdam de grootste van europa.

   Niet normaal .
   Ik zeg maar zo Geert Wilders is nog te braaf voor de buitenlanders.
   Ik zou zeggen opzouten ermee en ga lekker in je eigen land wonen samen met je geit .

  2. humor is geen probleem. Mensen die moeite hebben met nadenken, zoals jij, ophitsen is natuurlijk een ander verhaal.

   “Zeggen zoals je het wilt” is kennelijk een synoniem voor: ik wil of ik kan niet zelf nadenken en daarom ren ik maar gedachtenloos achter een schreeuwlelijk aan die niet in oplossingen wilt denken en de mensen wilt laten geloven dat dat ook niet nodig is

Reacties zijn gesloten.