Dit wil je meemaken

Niet normaal hoe scherp, gaaf en realistisch beeld dit geeft. Led schermen zijn het helemaal, en niet alleen om thuis TV mee te kijken, maar vooral als pakkend uithangbord om de aandacht van het publiek mee te vangen en een boodschap uit te dragen. De techniek staat niet stil en dat maakt led schermen zeer geschikt, en dat vooral door de lichtopbrengst waardoor het meer opvalt en de aandacht van de passant zeker zal vangen, als hij of zij niet blind is. Maak je nog reclame met een statisch uithangbord of met folders? Dan word het hoogtijd dat je met het digitale tijdperk meegaat, en zichtbaarheid van je boodschap verhoogt door digitale reclame in te zetten door middel van een led scherm.

Een digitaal interactief Led scherm te duur? Als je zo’n mooie blikvanger niet kan kopen, wanhoop niet, je kan die schermen tegenwoordig ook leasen of huren. Dit is vooral handig voor eenmalige event, aangezien je led schermen in vele maten en voor verschillende doeleindes hebt, zoals Indoor led scherm en outdoor led scherm, ja je leest het goed! Je kan led schermen ook gewoon buiten zetten, mits je natuurlijk een speciale outdoor led scherm hebt, die zijn in ieder geval waterdicht en bestand tegen het Hollandse onguur weer, en hebben een hogere lichtopbrengst om direct lichtval te kunnen compenseren, vooral handig voor festivals en concerten, maar ook voor op een braderie, dan heb je echt een blikvanger in huis.

En zeker als beginnende DJ is dat een waardevolle aanvulling op je set en show. Als je je wilt onderscheiden van de concurrentie. Met zo’n set led schermen val je in ieder geval meer op en geef je de show meer verdieping. Steeds meer DJ’s gebruiken video animaties om meer spektakel te kunnen geven bij hun show, en ontdekken dat de meeste DJ-controller software van gerenommeerdere bedrijven, niet alleen muziek mee kan mixen, maar ook videobeelden mee kan mixen, simultaan met de muziek. Het versterkt niet alleen de muziek, maar ook je branding, je naam of merk. Door natuurlijk je eigen logo en naam regelmatig door de video’s heen te mixen, dan weet je zeker dat je naam blijft hangen en een zekere indruk kan achterlaten, een beeld zegt tenslotte meer dan 1000 woorden.

ZEG HET MET LED!

Een gedachte over “Dit wil je meemaken”

  1. Dag Madbello, een reactie over VE

    Bel mij svp vandaag ( of morgen ) 0622297417.

    Aart

Reacties zijn gesloten.