Nieuwe elektrische scooters

Doeslief voor de wereld en koop een elektrische scooter.
Als je eenmaal ermee gereden hebt wil je niet meer anders, en tegenwoordig zeker niet veel duurder dan een gewone scooter. Als je niet kapitaalkrachtig genoeg bent om een nieuwe elektrische scooter te kopen is het ook geen ramp, tegenwoordig kan je zowat alles leasen, zelfs alle extra accessoires voor je scooter. kijk maar op www.lasourisscooters.nl

Dus ook zonder spaarcentjes kan je geruisloos de wind door je haren voelen. De lente en zomer zijn in aantocht, dus de ideale periode om zo’n aanschaf te overwegen, aangezien een E-scooter vele voordelen met zich mee brengt in een tijd dat iedereen van het gas af moet, geruisloos en CO2-vrij scooteren, en dat zonder te tanken, dus niets anders dan win win situatie voor het milieu en je portemonnee. En met een actieradius van 50 a 70 kilometers op een volle lading moet voor de meeste mensen wel genoeg zijn, binnen 7 uur heb je een volle lading en kan je weer verder scooteren. Voor het geval je echt tot aankoop toe gaat kan ik je aanraden om eerst ”La Souris Scooters” te raadplegen vanwege zijn aantrekkelijke prijzen en de passie voor scooters, en niet te vergeten dat ze ook gewone scooters verkopen en leasen. Dit is trouwens de geschiedenis van ”La Souris”.

Oprichter en eigenaar Armando Muis uit Doetinchem startte in 2008 op 17-jarige leeftijd met het inkopen van een klein aantal quads en retro scooters. Zijn doel: iets extra’s opzetten voor het geval er na zijn bouwopleiding geen werk zou zijn door de economische crisis. Al snel bleek dat er veel vraag was naar de scooters die direct uit het buitenland worden geïmporteerd voor rechtstreekse levering aan de consument. Het bedrijf La Souris Scooters werd geboren.

Maar mijn aller favorietste scooter is echt wel de ”Super SOCO TC Diamond Black”. Wat eigenlijk meer op een motor lijkt, zie de afbeelding boven deze blogpost. Deze E-scooter is het neusje van de zalm, uitgerust met de laatste technologische snufjes, uiteraard 100% elektrisch, en het leukste en handige is dat je met de bluetooth 4.0 SOCO module kan je met je smarthphone contact maken met je scooter en alles uitlezen betreft actieradius, lading van je accu en meer van die dingen. En niet te vergeten dat je met deze E-wonder een actieradius hebt van 80 kilometers, die nog eens uit te breide is met een extra accu, waardoor je 160 kilometers door kan tuffen. Hier onder nog meer snufjes van de SUPER SOCO TC:

De intelligente LED-verlichting Allround maakt elke avond en dag goed. Enkele verandering van het licht in de omgeving, gemeten met behulp van fotosensoren, schakelt de dimlichten automatisch in. Ook de richtingaanwijzers en achterlichten vallen op in het moderne ontwerp dat voor overvloedige blikken zorgt. En overdag laat de LED-dagrijverlichting zien dat je hier geen “normale” motorfiets rijdt. De Super SOCO heeft LED-verlichting en een Anti-diefstal systeem. Met de Bosch elektromotor ben je binnen no-time op de topsnelheid. Binnen 5 uur is je accu weer volledig opgeladen.