Goedkoop Scooter Leasen

Geen geld voor een nieuwe scooter? Wanhoop niet, je kan een scooter ook gewoon leasen, voor 40 a 60 cent per dag heb je er al een. Het is wel even de moeite waard om de voordelen en nadelen van leasen tegenover kopen te overwegen en je geduld te beproeven, hoe lang moet jij sparen voor je een scooter kan kopen? Tweedehands is natuurlijk ook een optie, maar geeft nooit de zekerheid en rijplezier van een splinternieuwe scooter, en tegenwoordig kan je zelfs van een wasmachine tot jacuzzi leasen, leasen word steeds gangbarder en toegankelijk voor iedereen die niet gelijk een paar duizend euro’s op tafel kan neerleggen. Scooter leasen? Kijk op scooterlease-xl naar alle mogelijkheden en opties die ze hebben, en vooral naar alle modellen die ze in voorraad hebben, en niet te vergeten! Ze bezorgen het gewoon thuis voor je deur en ze bezorgen het niet alleen thuis, ze doen ook het onderhoud aan huis door heel Nederland. Wat wil je nog meer!?

Scooter leasen in 5 stappen! Stap 1: Kies de scooter naar wens, eventueel met bijbehorende accessoires. Controleer jouw bestelling en klik op de knop ‘Lease deze scooter’. Stap 2: Vul je gegevens zo compleet mogelijk in en klik op ‘Verstuur’. Je lease aanvraag wordt direct verstuurd. Stap 3: Je ontvangt binnen 2 uur een e-mail van Scooterlease XL waarin staat of je aanvraag is goedgekeurd of afgekeurd.* Stap 4: Als je lease aanvraag is goedgekeurd, ontvang je binnen enkele werkdagen een contract per mail. Deze dien je, ondertekend en voorzien van een kopie van je legitimatiebewijs en bankpas, per post terug te sturen naar Scooterlease XL. Stap 5: Zodra het contract is ontvangen en verwerkt, ontvang je een mail en wordt je scooter rijklaar gemaakt. De scooter wordt bij je thuis afgeleverd of klaargezet om af te halen bij één van onze showrooms. Je bent direct eigenaar van de scooter.

Zo simpel en snel gaat het in zijn werk. Paar uur wachten en je weet waar je aan toe bent. Het leasen van een scooter is anders dan het leasen van een auto, het is eigenlijk net zo’beetje als je een lening afsluit en afbetaald, maar wel vrij flexibel. Je hebt 24, 36, 48 of 72 maanden de tijd om je scooter af te betalen. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt gewoon boetevrij aflossen. Zo bepaal je in principe zelf de looptijd maar in alle gevallen ben jij direct eigenaar van je scooter!

Ook elektrische scooters. Voor mensen die het milieu willen ontzien hebben ze ook een ruime keuze elektrische scooters van verschillende merken. Dat is wel zo schoon en vooral stil, dan zweef je echt bijna over de weg. Maar vergeet niet dat geld lenen geld kost.

Dank PxHere.com voor scooter foto.