Welke iPhone Hoesje Beschermt Het Beste?

iPhone hoesje met Gorilla glas!? Ja, ik moest ook even zoeken wat het precies is, innovatie staat niet stil. Maar elke twee jaar is dat een terugkomend probleem als ik een nieuwe iPhone heb gekocht, welke hoesje zou mij iPhone het beste beschermen, en wat is de meest handige hoesje voor me, aangezien iPhone hoesje niet alleen voor bescherming zijn, ze kunnen ook toegevoegde functionaliteit hebben, zoals hoe het hoesje kan uitvouwen, of er plek is voor pasjes en meer van die wensen die voor iedereen verschillend is. Kijk maar op iPhone 8 hoesjes van Casimoda, ze hebben een breed en voordelig assortiment.

Hoe belangrijk is de bescherming van je smartphone? Je staat er bijna niet bij stil, pas als je smartphone mist. Ik sta er mee op, mijn wekker, mijn radio, je doet er bankzaken mee, fotograferen, video, films en series kijken, al mijn afspraken staat er in, gebruik hem ook als kookwekker om maar wat te noemen en ga zomaar door. Dus bescherming van mijn iPhone is bijna essentieel, ik zou echt geen dag zonder mijn mobiel kunnen, jij wel?

Gorilla Glass iPhone hoesje. Het woord zegt het al, net zo sterk als een gorilla. Gorilla Glass is een merk van chemisch versterkt glas, ontwikkeld en vervaardigd door Corning. Het alkalimetaalsilicaatglas wordt hoofdzakelijk gebruikt als dekglas voor draagbare elektronische apparaten, waaronder mobiele telefoons, draagbare mediaspelers, draagbare computerschermen en televisieschermen. Het glas krijgt zijn oppervlaktesterkte en de weerstand tegen barsten doordat het wordt ondergedompeld in een heet kaliumzout ionenwisselingsbad. Corning experimenteerde met chemisch versterkt glas in 1960, als onderdeel van een “Project Muscle” initiatief.

Gorilla Glass 4 is twee keer zo sterk als displays van andere merken. Gorilla Glass rond een smartphone wordt getest door de telefoon van een hoogte van één meter met het scherm naar beneden op een harde oneven ondergrond te laten vallen. Geen enkele telefoon met een ‘gewoon’ glazen display overleefde dat, terwijl 80 procent van de telefoons met Gorilla Glass geen schade had. Gorilla Glass 5 is de nieuwste generatie, waarbij 80 procent van de toestellen een val van maar liefst 1,6 meter overleeft.

iPhone 7 hoesjes met Gorilla Glass. Als je per ongeluk je iPhone 7 in een broekzak met sleutels draagt, is het risico op krassen door het harde glas aanzienlijk kleiner. Desondanks is het gebruik van een iPhone hoesje uiteraard nog altijd zeer verstandig. Een volledig omvattend iPhone hoesje met Gorilla Glass geeft je de ultieme bescherming, waarmee je de kans op beschadigingen zo klein mogelijk maakt. Het is maar dat je het weet. (Bron Wikipedia.com & casimoda.nl)