Google Translate

google-translate.gifVoor de dummy’s onder ons en de mensen die moeite hebben met de Engelse taal. Heeft google nu een bèta vertaal dienst : Translate.google.com Erg Handig en geinig. Behalve dat je tekst in kan voeren en vertalen, kan je ook de koppeling van de Engelse web-site invoeren en je krijgt nagenoeg in het Nederland vertaalde web-site te zien en ook andersom en zo ver ik kan zien werkt het lekker. Dus ! Kijk zelf maar : Translate.google.com En voor de Fun hier MADBELLO.NL in het Engels, het ziet er zo een beetje uit zo als madbello (Mike) in het Nederlands typt 🙂 Gebruikt jij een spelling controle ? Ik wel en vond het woord Typt heel raar en onNL er uit zien.

4 gedachten over “Google Translate”

 1. Een stukje Engels vertaald:

  Dit:

  A 52-year-old jewelry designer Bette Marchek says she was held prisoner by millionaire Macy’s heir William Straus on his Westchester estate, attacked with a lobster trap, starved and threatened with death if she tried to leave.

  wordt dan:

  Een 52 – jarige sieraden ontwerper Bette Marchek zegt ze gevangen werd gehouden door miljonair Macy’s erfgenaam William Straus op zijn landgoed Westchester, aangevallen met een kreeft val, uitgehongerd en met de dood bedreigd als ze probeerde te verlaten.

  Dan kun je het beter zelf vertalen, want
  die vertaal machines bakken er niks van,
  hier nog zo´n geval:
  http://babelfish.altavista.com/

  Heb nu een log staan om stofwisselingsziekten wat onder de aandacht te brengen, reclame is welkom.

 2. Blokker
  In Winschoten woont een nuchter volkje. In Winschoten live a sober volkje.
  Doe maar gewoon normaal, dan is het leven zwaar genoeg. Put simply but normal, it is hard enough life.
  Bij de plaatselijke Blokker kwam een doos boeken binnen. The local Blokker, a box of books inside.
  Nou, dat wordt netjes uitgepakt, uitgestalt en verkocht. Well, that is neatly extracted, uitgestalt and sold.

  Tot iemand opmerkte dat het nog niet verkocht mocht worden! Until someone pointed out that it still could not be sold!
  Op de een of andere rare manier mochten die boeken pas op een bepaalde datum verkocht worden. In a strange way, or other such books were only sold at a certain date.
  Dat is een verkoopstrategie dat Winschoters een beetje vreemd is. This is a sales strategy that Winschoters a bit strange.
  (ik vind het zelf overigens ook vreemd dat de Blokker boeken verkoopt,daar zijn boekhandels voor) (I think it also strange that the Blokker sells books, there are bookstores for)

  Hoe dan ook, vier mensen zijn nu reeds in het bezit van nu nog verboden boeken. Anyway, four people were already in possession of banned books now.
  En dat kan alleen in Winschoten! And that can only Winschoten!

  (Wel jammer van de klikspaan, maar de blokker moet ook niet failliet natuurlijk.) (Well shame of the klikspaan, but the blocker should not bankrupt course.)

Reacties zijn gesloten.