Het staat in de sterren geschreven

Nu de zomer echt in aantocht is en de dagen steeds langer worden en de nachten zwoeler, zitten of liggen wij langer buiten tot in de late uurtjes. Niets mooier dan naar de nachtelijke sterrenhemel te staren die zo veel vragen en mysteries oproept die nooit beantwoord zullen worden. Of toch wel!? Ja, je hebt mensen die de sterren kunnen lezen omdat het in de sterren staat geschreven. je moet er wel een gave voor hebben om de stand van de sterren te kunnen ontcijferen. Maar de echte gave is als ze ook nog kunnen zien wat het betrekking heeft op jou. Als de Maan al invloed heeft op de getijstromen op aarde, waarom sterren niet op mensen?

Als je daar meer over wilt weten wie moet je benaderen? In de spirituele wereld is het lastig om het kaf van de koren te scheiden. Medium bellen, maar wie? Op Paravisie.nl weet je in ieder geval dat het gecertificeerde medium zijn. Als je daar meer over wilt weten wie moet je benaderen? In de spirituele wereld is het lastig om het kaf van de koren te scheiden. Medium bellen, maar wie? Op Paravisie.nl weet je in ieder geval dat het gecertificeerde medium zijn?.

Dus wat de sterren voor jou verborgen houden? kun je gewoon telefonisch proberen meer over te weten komen, en zo misschien de grote vragen in je leven meer licht geven en de last van je schouders te halen, die hoef je dan niet op vakantie mee te nemen. Maar wat je wel op vakantie kan meenemen is het blad Paravisie, daar zou je eventueel kunnen kijken met wie je het beste contact kan nemen om de sterren te laten lezen, omdat niet iedere paragnost heeft kennis van de sterren, aangezien er zo veel specialisaties zijn. Plus dat het Paravisie blad ook vol staat met interessante artikelen en interviews die je vakantie extra kunnen inspireren en brandstof voor de winter zouden kunnen geven. Wat zou er in de sterren geschreven zijn?

er voor