Je Feest Zelf Leuk Aankleden?

Een feestje geven kan iedereen. Maar zelf een feest geven die enigszins indruk achterlaat is ook geen kunst, maar je moet maar net op het idee komen, en weer wat anders dan de geijkte gekleurde ballonen en slingers van de speelgoedwinkel. Zo als elke dag zit ik af en toe wat doelloos rond te surfen en kwam bij toeval deze site tegen:
drukkerij reclameland, en dacht: ”hey wat cool” dat is leuk voor mijn volgende feestje ter viering van mijn nieuwe album release die 18 april uitkomt.

Flyers drukken? En dan overal rondstrooien, maar op de site van reclameland.nl zag ik een nog leukere optie. Kijk, flyers vliegen zo met de wind weg, wat dan weer wel goed is voor de verspreiding, maar niet echt iets wat blijvend is, en meestal belanden flyers uiteindelijk gewoon in de prullenbak. Wat ik ga bestellen is een rollup banner, die toevallig vandaag in de aanbieding is: 1 rollup banner van 80×205 – 510 grams spandoek voor maar 28,95!!! Die natuurlijk ook na je feest kan gebruiken als poster en zelfs overal mee naar toe kan nemen, dankzij de rollup bannercase die gewoon all-in bij de prijs word me geleverd, ik kan niet wachten dat het bezorgd word.

Zelf een feestje geven

Maar behalve flyers en rollup banners hebben ze van alles en nog wat. Posters, magazines, ansichtkaarten, briefpapier, visitekaartjes, spandoeken, bierviltjes, folders enz enz. Genoeg dingen om elke gelegenheid toch je eigen stempel te drukken in de herinneringen van je gasten, en laat staan als je speciaal iets laat maken ter herinnering wat ze kunnen meenemen, zo als een magazine, wat ze altijd terug kunnen lezen. Een tijd terug heb ik QR-stickers laten drukken voor mijn site, die ik kon plakken op mijn promotie fietskrat, die doorgaans een slaand succes is, ik heb er overal wel bekijks mee en overal gratis reclame, het enige nadeel is dat ik niet lelijk kan doen tegen voetgangers en automobilisten, dan weten ze gelijk waar ze me kunnen vinden. Maar mijn volgende feestje word in ieder geval geweldig leuk aangekleed, en hopelijk word het nog gezellig ook, ik kan niet wachten! 😀