De Gekste Telefoonhoesjes

Heb je net je splinternieuwe smartphone in huis maar geen hoesje. Hebben jullie dat ook? Je hebt de allernieuwste mobiel gekregen waar je super zuinig op bent en zeker geen krasje op wilt hebben, maar nog geen hoesje ervoor. Je gaat de stad in of in een van de vele buurten waar de telefoonwinkels als paddenstoelen de grond uitgroeien, en je zal maar net zien dat ze voor jouw nieuwe mobiel nog hoesje hebben, en als er een hebben is het net niet jouw smaak, of het heeft net niet die extra functies die jij zo graag in gedachte had.

Mijn advies is dan ook: kijk gelijk online! Je wilt natuurlijk niet zo’n geijkte hoesje zo alle anderen hebben en altijd handig als je het ergens laat liggen, dan weet iedereen gelijk dat het die van jou is, wie wil er niet een beetje uit de grijze meute springen?
Telefoonhoesje, maar dan ook de te gekste die meer geeft dan alleen maar bescherming. Omdat tegenwoordig smartphones eigenlijk volledige computers zijn waar je alles mee kan doen en zo wat heel ons leven daar bijna afhankelijk er van is. Je word ermee wakker als je het als wekker gebruikt, heel je sociaal leven is daarmee verbonden, het is je agenda, je fototoestel, videocamera, je doe je bankzaken mee, het is je navigatie waar dan ook ter wereld, heel de wereld heb je ter beschikking via internet. Best ongelofelijk eigenlijk dat we zo van een mobiel afhankelijk zijn geworden. Daarom wil je smartphone niet zomaar de eerste en de beste hoesje geven. Telefoonhoesjes kunnen ook de functie van portemonnee in zich hebben waar je al je pasjes in kan stoppen, maar je hebt ook speciale hoesjes waardoor je mobiel gekanteld blijft op tafel, wat handig als je in de trein of waar dan ook naar Netflix wilt kijken, en ook super handig als je een extern toetsenbord gebruikt, en laat staan als je het ook gebruikt om te gaan sporten. Dus voor je uren in de stad gaat rondstruinen en niet vind wat je wou hebben, plus dat je waarschijnlijk ook nog tientallen euro’s aan parkeergeld kwijt bent, kijk eerst op het net! Zo als in de link hier boven als voorbeeld. Dat kan je een hoop ergernissen besparen.