Letselschade Tijdens het Uitgaan?

Heb jij het weleens meegemaakt letselschade tijdens het uitgaan? Ik in ieder geval wel, en meestal als je een letsel oploopt tijdens het uitgaan in de drukke menigte terwijl je zelf ook lekker gezellig meedoet en waarschijnlijk ook genoeg in je kraag hebt. Is de eerste gedachte ”ach!” eigenschuld dikke bult, op het moment dat er nog geen bult zichtbaar is. De dikke bult komt pas later, en let wel dat jij niet de enige bent die daar schade van heeft al zal je er niet snel aan denken. Maar wat denk je van je werkgever als je je ziek moet melden wegens die letselschade die je hebt opgelopen tijdens het uitgaan, en misschien moet je bepaalde klusjes in en rond het huis door anderen laten verichten omdat jij het even niet kan, en dat kost je ook geld, direct of indirect en meestal merk je het pas veel later, als je denkt dat er niets meer aan te doen is.

Waarom zou je letselschade melden?

Ook al denk je dat die letselschade eigenschuld is, laat het in ieder geval even checken! Omdat het voor je zelf altijd lastig is om bepaalde situatie met kennis te beoordelen, denk maar aan horeca gelegenheden en discotheken die zich niet houden aan bepaalde verordeningen en regels zo als die voor veiligheid, of de vergunning niet in orde zijn omdat de locatie niet geschikt was, of bepaalde noodzakelijke aanwijzingen om mensen de goede richting te begeleiden om de obstakels heen ontbraken, omdat ondernemers vaak dingen laten verbouwen terwijl de zaak gewoon open is, anders ze te veel geld zou kosten. Daar moet je maar net verstand van hebben.

Dus mijn advies is altijd! Letselschade altijd laten checken, altijd! Het kost niets, gratis en vrijblijvend intakegesprek bij letselschade is de normaalste zaak van de wereld tegenwoordig, en experts met ervaring analyseren alle mogelijkheden waardoor jij letselschade hebt opgelopen en wie uiteindelijk de verantwoordelijke is die jou schade zal moeten vergoeden, en daar horen natuurlijk ook de immateriële schade bij, waar je meestal niet snel aan zou denken. Dus ik zeg doen! Als je in zulke situaties terecht komt, ik zeg altijd: gedeelde smart is halve smart. Check de link hierboven.

2 gedachten over “Letselschade Tijdens het Uitgaan?”

Reacties zijn gesloten.