Origineel Mannelijk Idee voor Vrijgezellenfeest?

Vrijgezellenfeest mannenZoek je een origineel idee voor een vrijgezellenfeest voor je beste maat, kennis en collega? Je kent het wel, ik ben zelf ook vaak op vrijgezelle feesten geweest, en in het ergste geval doe je gewoon een klassieke kroegentocht, maar het kan nog erger, als je vriend in de raarste kledij zich moet vertonen en eigenlijk de groep moet vermaken en alle vreemde omstanders maar schaapachtig lachen. Je staat  op zijn zachts gezegd voor gek of voor paal, toch!?

Dat wil je je beste vriend toch niet aandoen? En laat staan als je nog eens de geijkte wandeling maakt door de roze buurt en je beland in zo iets als de Bananenbar of Bananenclub, en iedereen zich bescheurd van de LOL terwijl jij en de anderen, behalve de BOB natuurlijk, helemaal apelazerus zijn. En wat doen al die leuke vrienden dan? Ja, je kent het wel, lekker zwaaien en lallen met hun mobieltjes en voor je het weet staan alle leukste en meest beschamende foto’s op Facebook, met tag en al. Als je toevallig een nieuwe job aan het zoeken was, dan kan je het mooi vergeten.

Adrenaline Vrijgezellenfeest?

Als je een echte vriend bent bespaar je al die beschamende en best kinderachtige vertoningen voor je maat.
Dan ga je voor een: Vrijgezellenfeest mannen, maar dan een echt vrijgezellenfeest voor echte mannen, eentje waar je zijn adrenaline laat gieren, zo als Paintball, quad en motorrijden pakket. Kijk! Daar kun je mee thuis komen, en iedereen nog nuchter om het na jaren het nog te kunnen navertellen. Zeg nou zelf, is dat niet een beter idee? En ook een veel leuker en geruststellende idee voor de aanstaande bruid, ja toch!?

Zat zo even te kijken op de site van de link hierboven, en hoeft echt niet duur te zijn. Kijk zelf maar, voor geen 80 euro kan je al een waanzinnig actief All-inclusive vrijgezellenfeest pakket nemen, dat is in ieder geval een stuk stoerder dan zo’n afgezaagde kroegentocht. Ga voor een echte Jackass vrijgezellenfeest, daar scoor je punten mee, en de bruid zal trots op je zijn! 😉