Zou Patricia Paay condooms hebben gebruik?

Condooms zijn een noodzakelijk kwaad ergernis en tegelijkertijd een noodzakelijk beschermmiddel. Tegenwoordig niet alleen tegen zwangerschap, maar meer tegen vervelende ongemakken zo als geslachtsziekte. Toen ik die gewraakte plasvideo van Patricia Paay op Geenstijl zag en die hele commotie eromheen was mijn eerste gedachte:

zou ze Condooms hebben gebruikt”.

Maar het is bijna 14 februari voor het geval jullie het zijn vergeten, Valentijnsdag! De dag dat je een stille liefde kunt verassen, maar tegenwoordig gewoon een dag dat je extra aandacht aan je geliefde geeft, en ja! Wat gebeurt als je geliefde extra aandacht geeft? Dan krijg je meestal stimulerende aandacht terug, dus het is zaak dat je je goed voorbereid op onverwachtse vrijpartijen en je condooms bij je hebt, ander loop je de kans om al dat genot mis te lopen, en dat alleen maar omdat je geen rubbertje bij je hebt. Dan ben je echt een oen!

Kennen jullie die reclame van die jongen die in de rij bij de kassa van een Duitse supermarkt staat? En als hij aan de beurt is en de caissière niet weet hoeveel de condooms kosten, keihard schreeuwt door de drukke supermarkt aan collega Tina: ”Tina was kosten die kondome”. Ja, het zal je maar gebeuren, en die aardige Tina noemt ook nog de verkeerde prijs.

Nou, zulke situaties wil je natuurlijk vermijden. Oke, die reclame was natuurlijk overdreven, maar onbewust zie je die blikken gaan naar je aankoop, en dan heel stiekem naar jou toe. Ook als het niet zo is, voelt het wel zo, en laat staan als je bijzondere XXL condooms met extra ribbels en smaakjes op de boodschappenband ligt.

Die hilarische reclame kan je trouwens hier onder de blogpost zien, het is al een oudje en gedateerd, maar niet minder grappig.

Maar als je dit soort situaties liever wilt vermijden kan je tegenwoordig je condooms beter, veilig en anoniem thuis laten bezorgen. Is dat handig of niet!? Klik hier als je zulke beschamende situaties wilt vermijden.

Tina was kosten die kondome!?