Erotisch Valentijnscadeau’s voor Haar Kopen?

Valentijnsdag staat al bijna voor de deur. Zet het in je kalender voor je het vergeet, anders moet je weer een jaar wachten. Plus dat je geliefde voor een jaar lang een minpunt achter je naam zal zetten. Ja, ik ken het zelf ook, dat je uren door de stad loopt en je niets kan verzinnen wat je voor de liefde van je leven zou kunnen kopen, en door al die drukte in de stad vreet energie tot je uiteindelijk helemaal niet meer weet wat je moet kopen. Blijf thuis en koop het online, het scheelt je echt een berg tijd. Wat dacht je om voor de verandering een of meer ondeugende valentijnscadeau’s te kopen, zo als: Seksspeeltjes!!! Daar hebben jullie allebei wat aan, en niet alleen op Valentijnsdag, maar ook voor de rest van het jaar.

Ik zeg doen! Easytoys voor haar, wie weet krijg zij de smaak te pakken en word de nimfomane in haar wakker. Maar als het toch niet echt positief op reageert en voor de rest niet echt te prikkelen is, dan moet je echt overwegen of deze Valentijn voldoet aan je seksuele wensen voor de toekomst, aangezien naar mate de jaren verstrijken, de seks alleen maar minder word. Dus als het nu al karig begint, kan je alvast je ogen opendoen voor een andere Valentijn verovering voor het volgend jaar!

Laat die kans niet aan je voorbij schieten voor je er echt spijt van krijgt en misschien de liefde van je leven zo door je vingers laat glippen. En als eeuwige vrijgezel door het leven zal moeten gaan, en dat alleen omdat je die ene dag bent vergeten. Laat je Valentijn voelen en merken dat zij de prinses is, en jij de prins op het witte paard die haar begeert. Dus niet vergeten! Valentijn (Latijn: Valentinus) (3e eeuw) is de naam van een of twee martelaren uit de derde eeuw. De feestdag Valentijnsdag (14 februari) is de dag der geliefden en gaat indirect op deze heilige(n) terug. Meer weten over deze heilige? Lees het verder op: Wikipedia

Easytoys voor haar