madbello Het Medium 3.0 sessie 12

Vandaag een uitzonderlijke grijze maandag LIVE uitzending van Het Medium 3.0. De 12e LIVE uitzending alweer, mqaar weet je wel wat madbello Het Medium 3.0 is? Wat is madbello Het Medium? Kijk op zijn en mijn pagina: madbello.nl/het-medium. Dus na de LIVE uitzending worden er geen vragen meer beantwoord, alleen tijdens de LIVE uitzending… DUIDELIJK!!!

madbello Het Medium 3.0 sessie 12. Stel 1 of meerder vragen die met: JA of NEE zijn te beantwoorden

Geplaatst door Mike Di Bello op maandag 19 september 2016

Meer zien van Het Medium 3.0?

Het Medium

madbello Het Medium LIVE 3.0. De enige echte 100% gratis medium die al je vragen beantwoord. De LIVE uitzendingen zullen op deze persoonlijke Facebook account uitgezonden worden, en dat openbaar: Facebook.com/madbello, dus doe: like en word lid van die pagina, vol met andere zinvolle en onzinnige onderwerpen die exclusief door deze weblog worden geproduceerd…

Hoe het werkt. Het is heel simpel, tijdens de LIVE uitzending kan je een vraag stellen in het reactie veld onder de video, en als die vraag in mijn scherm verschijnt, dan zal ik gelijk antwoord op geven, dus goed luisteren! Wel een vraag stellen die met: JA of Nee te beantwoorden is. En madbello Het Medium zal jou vraag beantwoorden. Dat kan uitsluitend tijdens de LIVE uitzending. Vragen die na de uitzending in zullen worden gediend, zullen niet worden beantwoord.