DJ Solomun in de Weekend MIX

Er komt bijna geen einde aan de mix’s die ik van DJ Solomun vind. De ene beter dan de andere, of de andere is anders dan de anderen. Maar in ieder geval, ze klinken allemaal best goed, en soms helemaal uit je dak… Luister en huiver DUS!

Meer DJ Solomun in de Weekend MIX horen?

Solomun is echt waanzinnig, maar dat zei ik al en als je nog een paar uur over hebt om te luisteren moet je zeker deze mix afspelen en vergeet ook niet die in Ibiza zijn gemixt.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “DJ Solomun in de Weekend MIX”

  1. Heerlijke mix voor als je ’s avonds in het donker een heel stuk moet rijden. Gewoon in een soort trance achter het stuur. Lekker de ventilator aan. Man zou nu zo de auto in springen.

Maak mij blij en geef reactie :D