DJ Sven Väth: de technoscene pionier

Of wel: Papa Väth! Omdat hij al ruim over de 50 jaar is en met deze respectabele leeftijd natuurlijk ook gezien word als een van de pioniers in de technoscene. In ieder geval is hij een Duitse dj en producer uit Frankfurt am Main die heerlijke beukende en zeer ritmische mix’s maakt waar je zeker niet stil van kan blijven staan… Bron: Wikipedia

De LIVE mix op Tomorrowland die hij gaf was in het begin echt steengoed. Maar haltewegen werd het echt een stuk minder. Maar ondanks dit ben ik verder gaan luisteren op wat ik kon vinden op SoundCloud, en dat was gelijk een stuk beter. Dus luister en huiver naar DJ Sven Väth!!!

Meer van DJ Sven Väth luisteren?

En nu gaat de beuk er echt in!!! 😀

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “DJ Sven Väth: de technoscene pionier”

  1. Man ik was hem al bijna helemaal vergeten. Heb hem ooit in het echt horen draaien ergens in Den Haag. Toen helemaal mijn smaak qua muziek, nu niet meer.

    Luister nog wel vaak oude sets van Dj Jean dat blijft gewoon een held.

Maak mij blij en geef reactie :D