3D zonnebril op sterkte

MicroVision Optical gaat een gat in de markt vullen. Dat is altijd een vraag die ik mijn zelfde stel als ik naar een 3D film in de bioscoop ga kijken: “Wat als je een brilgrager bent met een sterke oogafwijking bent?” Zelf ben ik ook een brildrager en een 3D bril erover heen lukt echt niet, dan maar zonder bril op sterkte, maar het lijkt mijn voor mensen met een sterke oogafwijking best wel een probleem om te genieten van een 3D film.
Nu komt MicroVision Optical met 3D bril in verschillende modellen op sterkte die ook nog eens als zonnebril te gebruikt zijn.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D