Je Verstoppen in Een Lied

Hooverphonic – Hiding in a Song met Tjeerd Bomhof. Paar dagen geleden hoorde ik deze nummer in een vlaag en kon net niet horen wie het waren. Gelukkig kan je het meeste wel terug vinden in de playlist van desbetreffende radiozender, waar je het nummer ook kan afspelen, wel zo handig. Was toch best wel een beetje betoverd door het zachte en zweverig geluid van deze band, en nu ik de andere nummers van ze hoor, besef ik dat ik ze al vaker van ze gehoord heb en ze maken echte fantastische lekkere muziek:
Hooverphonic.com. ”Hooverphonic is een Belgische rockgroep die voornamelijk ambient-pop maakt en reeds vanaf haar ontstaan internationale erkenning geniet.”
Als je meer wilt weten, lees het in de Wikipedia.

Meer zien en luisteren van de Hooverphonic?

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D