Hoe je deze zomer de adrenaline kunt laten stromen!

De zomer is beslist de tijd van het jaar dat we allemaal heerlijk naar buiten kunnen om het leven ten volle te ervaren met spannende activiteiten. Maar in plaats van uren in de rij te staan om de nieuwste band te zien op een muziekfestival, kun je ook je horizon verbreden met een paar van deze adrenaline-opwekkende activiteiten die variëren van avonturen in de buitenlucht tot enkele boeiende online games.

Bungee jumping, Pier Scheveningen. Auteur Ziko.
Auteur Ziko.

Je leeft maar één keer, luidt het gezegde, en daarom moet iedereen het bungeejumpen een keer proberen. Verrassend genoeg kun je in Nederland maar op één plaats bungeejumpen. Maar de kans om een vreselijke sprong te maken bij Bungy Jump Scheveningen lijkt een uitstekende manier om je zomer met een knal te laten beginnen, want voor maar €75 kun je met ware doodsverachting een sprong van 60 meter boven het strand maken.

Dat Nederland beneden de zeespiegel ligt hoeft niet te betekenen dat je nergens de opwinding van het wildwatervaren kunt ervaren. Dutch Water Dreams in de buurt van Zoetermeer is een kunstmatig waterpark waar jij en je vrienden een gevaarlijke wildwaterreis kunnen maken die zelfs de grootste cynici op de proef kan stellen – en bovendien moet iedereen voor een extreme kick de hydrospeed proberen.

Source: taken by Josiah Mackenzie
Source: taken by Josiah Mackenzie

En als je er niet van houdt om aan de zon te worden blootgesteld, zijn er meer dan genoeg indoor attracties om je de hele zomer bezig te houden. De wereld van de competitie-spellen komt in Nederland echt tot bloei, zoals onlangs te zien was bij de EU Spring Finals in Rotterdam. Het Crafting Star Series gaming event duurt de hele zomer en geeft gamers de kans om met elkaar de strijd aan te gaan in het enorm populaire SF spel Starcraft II.

Het kan even duren voor je je weg hebt gevonden binnen een spel als Starcraft II, maar gelukkig heeft Betway allerlei eenvoudig te spelen gokkasten die je snel op je smartphone kunt zetten en waarmee je zelfs stevige bedragen kunt winnen om te betalen voor je volgende schrikbarende avontuur.

Source :taken by Josiah Mackenzie
Source :taken by Josiah Mackenzie

Gokspellen zijn een goede manier om je niet te hoeven vervelen terwijl ze zit te wachten op de volgende EK 16 wedstrijd, wat de echte voetbalfan tussen 10 juni en 10 juli beslist veel tijd zal kosten, ondanks dat het Nederlands Elftal niet mee speelt. Je kunt je nog altijd troosten met de gedachte dat de Midzomeravondmarathon snel nadert en zo degenen die de uitdaging aandurven opnieuw de kans biedt op een extreme uithoudingstest!

4 gedachten over “Hoe je deze zomer de adrenaline kunt laten stromen!”

  1. Het gevoel van adrenaline geeft voor mij niet het effect wat het voor 99% van de mensen geeft, een gevoel van yeaaaah er gaat iets gebeuren we gaan knallen.

    Nee bij mij staat het gevoel van adrenaline gelijk aan angst en paniekaanvallen. Daarom probeer ik altijd dingen te doen waarbij het adrenalinepijl van mij ver onder het vriespunt blijf. Een simpel bezoek al zou het alleen maar voor een snotneus zijn aan de huisarts is voor mijn lichaam al rede genoeg om in stand adrenalinelozing te gaan.

    Oh ja en Dutch Water Dreams is gesloten die zijn failliet 😛

    1. oOH! Wist niet dat Dutch Water Dreams failliet was, een paar keer geweest en was onwijs top, mijn zoon is er ook een paar keer wezen surfen… Echt jammer.

      1. Ik ben er vroeger ook een paar keer geweest ook op dat surfding.En een gokje wagen is altijd leuk 😀

Reacties zijn gesloten.