Christofilie

paus.jpg

Ik weet niet of Christofilie een nieuw woord is, maar ik ben inderdaad van overtuigd dat in het geval van Yvette Lont zeker een ziekte is en hopelijk niet besmettelijk en als je het mijn vraagt is zij een beetje doorgeslagen als je van plan bent om een motie in te dienen tegen het bekleden van bestuurs- en volksvertegenwoordigende functies door praktiserende homofielen. Maar wie ben ik ? Lees de collum van Nico Dijkshoorn, die schrijft een stuk leuker en vergeet niet ook Boilingpoints te lezen.

10 gedachten over “Christofilie”

  1. Whahaha @ SirCumSized 🙂
    Tja, Deze ziekte za zich sneller verspreiden dan de Islam. En ik ben ook angstiger voor de invloed van het Grhristedom, dan van wat anders..

  2. Mevrouw Lont heeft deze ziekte opgelopen in de tijd dat ze nog haar oudste beroep uitoefende; toen waren de heren in haar, nu is zij in de here(n) 😉

  3. Helaas is het virus nog lang niet uitgeroeid, het grijpt de laatste tijd vooral onder politici om zich heen.
    Het is niet ondenkbaar dat we bepaalde partijen uit voorzorg moeten ruimen, verder stel ik voor een drukjacht op CDA-ers toe te staan.

  4. Christofilie is wel degelijk een ernstige ziekte. Dit ziektebeeld openbaart zich bij de geifecteerden meestal in het bijzijn van de al besmette ouders en oudere familieleden. Symptomen: het niet meer zelfstandig kunnen denken en het dwangmatig lezen van haatzaaiende boeken, die door de eeuwen heen al vele miljoenen slachtoffers gemaakt hebben. Niet alleen bloedverwanten kunnen besmet raken, ook labiele ongelovigen kunnen een gewillig slachtoffer worden. De incubatietijd varieert. Inenten tegen deze vreselijke ziekte is helaas nog niet mogelijk. Atheistische wetenschappers verwachten in de nabije toekomst een anti-virus. Tot die tijd; be ware of the Christians. Amen.

Reacties zijn gesloten.