Pieter Derks over Aanslag Brussel

Ik ben een grote fan van Pieter Derks. Op een of andere manier vind ik hem eigenlijk te netjes, maar toch soms heel scherp en vooral bij onderwerpen als deze kan hij heel gevat en toch best grappig zijn. En dat vind ik toch wel best knap!

Hij is weer goed, gevat en toch grappig…

Geplaatst door madbello op woensdag 23 maart 2016

Geplaatst door madbello op dinsdag 22 maart 2016

Een gedachte over “Pieter Derks over Aanslag Brussel”

  1. Ja aanslag nr zoveel. Je kijkt een dagje op allerlei nieuwssites om de updates in de gaten te houden want ja misschien blaast er nog iemand zich wel op, wie weet wel in Nederland.

    Maar als je na een paar uur door hebt dat er niets meer te gebeuren staat ga je al weer over op de normale dag en het zou allemaal wel.

    Voor een aanslag ben ik niet echt bang. Ik kom niet op drukke plekken stations, vliegveld of evenementen. Ja 1x in de maand een biosje pakken in Antwerpen en daar staan militairen. Ja de eerste keer heb je zo iets van wtf doen die hier en stel dat er een aanslag daar plaats zou vinden wat is de kans dat je zelf gewond raakt of er aan doodgaat. Denk dat het ritje erheen gevaarlijker is dan de kans dat jezelf slachtoffer zou worden als er iets zou gebeuren.

    Wanneer ik hem wel zou knijpen is als ze bv de centrale in Doel zouden opblazen. Dan wordt het snel de nodige spullen pakken huisdieren in de wagen en plankgas richting Den Haag. Ik geloof dat wij dan ook nooit meer in ons dorp kunnen wonen door straling e.d. . Maar goed dat zou wel niet gebeuren. Dus ik geniet lekker van alles wat ik nu heb en doe. Problemen van de toekomst kan je nu toch niets aan doen.

Reacties zijn gesloten.