De Penis van Micha Stunz

De penis van de 45-jarige Duitser Micha Stunz weegt maar liefst 4,5 kilogram, is bijna 23 centimeter lang en zo’n 14 centimeter dik. Arme meisjes zou je denken en in de serie grote lullen, maar zo als aan de video te zien is Micha Stunz een schattige kontenboeker die naar bevestiging zoekt, dus! Arme mannen!!! Al kan mij niet voorstellen om een gemiddelde kat in mijn kleine poepertje te krijgen. šŸ˜€ Kan uit ervaring spreken dat een vacuĆ¼mpomp voor je penis net het verschil kan maken, al blijkt uit deze video een verkapte reclame voor vacuĆ¼mpompen. Maar die silicone spuiten gaan mijn wel even te ver, hoewel je veel kan doen om je penis te verlengen en te verdikken… Dus kijk en huiver! En hoop Duits gelul, maar niet minder vermakelijk. Via metronieuws.nl

Een gedachte over “De Penis van Micha Stunz”

 1. Zondagochtend …. check
  Homo’s …. check
  Lerenpakken …. check
  Siliconepiemel …. check

  Oke dit was grappig en heel smerig tegelijk. Een straat vol echte harige pisnichten bijelkaar. Ik zou me al aangerand voelen wanneer ik er tussendoor zou moeten lopen.

  Maar voor straks even langs de bouwwinkel voor een paar silicone kitspuiten en dan maar mijn pietertje oppimpen naar voormaat slagschip.

Reacties zijn gesloten.