Super Hornets

Schitterende beelden pan piloten die vliegen in Super Hornets. Persoonlijk heb ik niet zo veel met straaljagers, maar als de beelden mooi zijn en ook nog eens een lekker deuntje bij de video zit, ben ik niet te beroerd om het met jullie te delen, aangezien andere wel gek op straaljagers zijn… Via: jalopnik.com

5 gedachten over “Super Hornets”

 1. En dit zou je wel durven? 😀 Ik denk zelf dat ik zou schikken van de acceleratie, dat het zo snel gaat dat je ook heel snel moet reageren dat ik heel snel veel fouten zou maken 😉

    1. Die pillen heb ik een paar maanden gebruikt en heel snel mee gestopt. Je raak i.d.d. niet meer in paniek of iets, maar verder ben je ook een emotieloze robot. Zowel gevoel van angst verdriet plezier of liefde wordt ook onderdrukt. Je bent gewoon helemaal vlak qua gevoelens.

     Dus dan gewoon verder hoe ik nu leef. Heb veel plezier doe toch leuke dingen alleen drukte en kleine ruimtes ja dat sla ik liever over.

 2. Dit is toch schitterend als je dit mag doen voor je beroep. Ik vind het al heel wat als ik met de auto door een tunnel heen ben gereden (word al claustrofobisch met de wc deur op slot of in een lift), en al paniekaanval krijg bij warm weer of een te drukke ruimte.

  Ik denk dat dit echt een vrij gevoel geeft zo in een vliegtuig boven de aarde knallen en de gekste capriolen uit halen.

Reacties zijn gesloten.